Resmi, Amazon ngunggahake rega Perdana dadi 49,90 euro

Amazon Flex

Perusahaan Jeff Bezos, salah sawijining wong paling sugih ing donya, uga ngalami kenaikan rega bahan bakar, inflasi sing ora proporsional lan kenaikan rega bahan mentah. Pramila pangguna paling veteran Amazon Prime wis nampa surat sing ora dikarepake: Tambah rega.

Layanan Amazon Prime nambah rega saka € 36 dadi € 49,90 lan bakal ditrapake kanthi bertahap wiwit September. Iki nuduhake kenaikan luwih saka 40% ing rega ing Spanyol, sing isih ana ing sangisore pasar liyane.

Ing email kasebut, referensi digawe kanggo kasunyatan manawa rega saben wulan saka €3,99 dadi €4,99, dene regane langganan taunan bakal pindhah saka €36 kanggo €49,90.

Alasan kanggo owah-owahan iki amarga kenaikan umum lan materi ing tingkat mbuwang amarga kenaikan inflasi sing mengaruhi biaya spesifik layanan Perdana ing Spanyol lan amarga kahanan njaba sing ora gumantung ing Amazon.

Kanthi cara iki, perusahaan kasebut ngetutake jejak ing Amerika Serikat, sing saiki wis ngalami kenaikan sing signifikan. Perlu dicathet yen Amazon wis njaga rega langganane wiwit 2018, soko sing perusahaan liyane kayata Netflix utawa Disney + ora bisa ngomong.

Kangge, sanajan isih dadi platform sing nambahake paling akeh kaluwihan lan nilai tambah kanggo layanan kasebut, kahanan ekonomi saiki bisa uga nggawe akeh pangguna mikir yen pancene worth iku. Kita ngelingake sampeyan, saliyane kanggo kiriman darurat gratis, Amazon nyedhiyakake pangguna Prime layanan streaming video-on-demand, layanan musik lan kemampuan kanggo langganan saluran Twitch, bebarengan karo keuntungan sing luwih cilik. 

Inflasi terus mengaruhi sektor teknologi lan iki mung kesempatan liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.