ILIFE H70, pembersih vakum tanpa kabel sing digoleki

ILIFE H70

Kayane "mode" pembersih vakum otonom minangka langkah sawetara, utawa ora. Nanging bareng mekar jinis pembersih vakum liyane sing nawakake pengalaman sing luwih dipercaya kanggo reresik domestik. Cetha manawa pembersih vakum gedhe kasebut kanthi kabel sing dawa banget wis ilang ing sejarah. Lan dheweke padha ngadeg ing pasar ngresiki vakum tanpa kabel. Dina iki kita ngomong babagan ILIFE H70.

Konsep pembersih vakum kanggo sing ora ngandel yen kendharaan lonjong cilik ambegan dawa saben pojok omah. Ora kanggo sebutno ing bedane kekuwatan sing bisa ditemokake ing antarane pembersih vakum jinis «conga» lan pembersih vakum genggem. Kanggo akeh wong, alat sing luwih apik kanggo njupuk reresik kanthi tliti ing saben omah utawa kantor.

ILIFE H70 solusi kanggo reresik domestik

Yen seneng seneng a lingkungan resik ing omah lan sampeyan kuwatir ngresiki, iku penting supaya bisa njaluk pitulung sabisane. Antarane kemungkinan tanpa wates sing bisa ditemokake saiki ing pasar sing bakal dibahas ILIFE H70, pembersih vakum nirkabel, serbaguna lan luwih saka cukup tenaga. Kita nemokake macem-macem aksesoris kanggo saben permukaan lan omah.

Jupuken dheweke Cleaner vakum ILIFE H70 rega paling

Gumantung saka rereget lan jinis permukaan sing bisa digunakake rong jinis tenaga sedhot. Kekuwatan normal, sing nyedhiyakake kita kanggo kahanan apa wae kanthi tenaga sedhot 10 Kpa. Utawa kita bisa ngaktifake mode kasebut maksimal sing bakal entuk tenaga sedhot luwih saka pindho karo 21 Kpa, saengga ora ana blik bledug sing bisa nolak.

Thanks kanggo sampeyan motor tanpa sikat sing kuat kita bakal entuk kabeh kekuwatan sing dibutuhake kanthi cara paling bisu. Cacah nganggo siji wadhah rereget kosong kanthi kapasitas nganti 1,2 liter. Lan kabeh duweke bagean sing bisa dicopot lan dicuci malah ing mesin cuci piring. Bentuk elongated lan gagang ergonomis ngidini kita vakum lantai kanthi sampurna, nanging uga permukaan vertikal utawa langit-langit.

ILIFE H70 kanggo omah sampeyan

Salah sawijining rincian penting sing kudu dipikirake nalika kita pengin ngresiki vakum yaiku otonomi sing bisa ditawakake. ILIFE H70 yaiku dilengkapi batere 2500 mAh. Biaya sing bakal ngidini sampeyan entuk nggunakake terus nganti 40 menit ing mode "normal". Lan apa sing bisa diduweni 1% dikenani biaya maneh sajrone kurang saka 5 jam.

ing aksesoris kanggo jinis reresika, uga alus sirah sing ditutupi bahan sing ora ngrusak perabotan utawa tembok nggawe alat utama. Putar nganti 180 derajat lan kursi utawa sikil meja ora bakal najis. Malah duwe lampu kanthi lampu LED ing pojok kasebut kanthi visibilitas sing kurang.

ILIFE H70

Yen ILIFE H70 tanpa kabel ngresiki vakum tangan apa sing sampeyan goleki gawe duweke sampeyan kanthi rega paling apik ing Aliexpress tanpa ongkos kirim. Aja ngenteni maneh supaya omah sampeyan katon resik kaya kudune. Lan wis alat reresik pokok tanpa kudu mbuwang luwih saka sing dibutuhake.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.