ILIFE L100, review lan promosi super

Ayo mabur dening News Gadget karo aksesoris par excellence nalika kita pirembagan bab reresik ing ngarep. Wis ana sawetara robot vakum otonom sing wis bisa dideleng. wektu iki kita wis bisa nggunakake ILIFE L100 kanggo sawetara dina, banjur kita ngandhani kabeh babagan dheweke.

Pengalaman wis bisa nyoba sawetara gadget jinis iki penting supaya bisa menehi rekomendasi. Uga dudu piranti pertama saka perusahaan ILIFE sing wis bisa dites ing taun-taun pungkasan, sanajan ing taun 2.022 iki, kita wis bisa mriksa ILIFE A11. Perusahaan sing terus nawakake alternatif sing nggawe reresik domestik luwih gampang.

ILIFE L100, pembersih vakum sing sampeyan goleki

Apa sampeyan ngerti wong sing seneng ngresiki? Kanggo alasan iki pembersih vakum otonom dadi sukses. Produk sing teka durung suwe, nanging tetep. Saget ngresiki omah kita liwat App, lan yen omah resik nalika bali saka karya iku kanggo akeh a Ngimpi kayektenan.

Ing antarane tugas rumah tangga, reresik minangka salah sawijining sing paling disengiti, utamane kanggo kita sing, amarga kahanan, kurang wektu luang. Duwe omah sing resik penting kanggo ngrasakake kepenak, nanging njupuk wektu adoh saka rasa seneng kanggo ngresiki ora nyenengake. Ing iLife L100 nawakake kita kamungkinan gadhah reresik banget ning omah tanpa kita kudu njupuk wektu bab liyane.

Entuk iLife L100 ing Aliexpress karo Diskon 59% wiwit 22 Agustus nganti 26 Agustus

Desain ILIFE L100

El desain saka pembersih vakum otonom nderek baris banget padha wiwit katon ing pasar. Nanging yen kita nemokake siji évolusi teknis sing luar biasa ing keuntungan padha kurban kita, uga ing reresik rampung utawa ing daya nyedhot utawa ing rame padha ngetokake. Penampilan sing dituduhake meh padha karo pembersih vakum pisanan saka jinis iki sing kita deleng ing pasar, lan iki dudu perkara sing penting.

Nggoleki luwih cedhak, kita bisa nyathet yen bahan sing digunakake lan Rampung uga wis apik akeh, lan iki soko sing ketok. Ing kasus ILIFE L100 kita temokake bahan plastik fleksibel lan cukup tahan, ing unit iki ing putih padhang. Werna putih digabungake karo nada metalik lan uga ireng mengkilat ing sawetara komponen.

Nggoleki ing bagean ngarep, kita temokake a bagean irengkonco sing padha ndhelik sensor jarak lan laser deteksi alangan utawa obyek sing luwih cilik. En mburi yaiku simpenan padhet, sing bisa diganti karo siji klik. Ing sisih ing Nguripake lan mateni.

Ing sisih ndhuwur yaiku modul ngendi laser dumunung, saka ngendi pemetaan kamar sing bakal reresik nalika apal. Kanthi warna baja mengkilat sing elegan banget sing menehi tampilan premium. Kita uga nemokake ing ndhuwur a tombol fisik saka ngendi kita bisa ngaktifake nyedhot utawa mungkasi ing sembarang wektu kanthi manual.

Ing ngisor kita temokake ing sikat tengah karo bagean nyedhot. Ing pungkasane, gembong sisih karo absorbers kejut sing adaptasi apik kanggo imperfections saka lantai, utawa karpet sembarang sing teka tengen. ngarep ing muter roda kang pivots nalika obah. Lan konco sikat, ing tank diijolake kanggo rereget utawa banyu.

Apa sampeyan mikir wektu wis teka kanggo njaluk pembersih vakum otonom? Njupuk kauntungan saka wusana lan tuku Panjenengan iLife L100 ing Aliexpress karo diskon nganti 59%. Tanpa mangu-mangu, kesempatan sing ora kudu dilewatake.

Unboxing saka L100

Kita mbukak kothak kanggo ngandhani kabeh unsur sing ditemokake ing njero. Saliyane dhewe mesin vakum luwih resik, ana sawetara aksesoris sing dilengkapi. Sing paling penting, ing stasiun pangisian daya karo adaptor daya, sing teka nggabungake warna putih sing padha karo ireng, loro-lorone padhang. Kita uga duwe a remot kontrol lengkap banget lan fungsional.

Kanggo reresik, wis papat sikat sisih, yaiku, loro nyisakke. Rong sikat jinis roller, rong kain serat mikro lan liyane loro saringan HEPA. Lan saliyane a manual pangguna, kita uga duwe loro celengan, siji kanggo 450 ml bubuk, lan liyane kanggo 300 ml cairan.

Kabeh sing ILIFE L100 nawakake kita

Kemampuan saka L100 kanggo nindakake ing pemetaan laser saka kamar lan pandhu arah sampurna Iki minangka rong aspek sing kudu disorot. Kita ora nemokake maneh pembersih vakum ing pasar sing mumbul furnitur kanggo "ngerti" sepira adoh kanggo vakum. ing L100 "sinau" omahmu kaya apa, apal kamar lan wangun saka Furnitur, lan nindakake tugas kanthi cara sing paling halus adaptasi ora ana masalah menyang sembarang jenis trotoar.

Sawise pemetaan lengkap omah wis ditindakake, kita bisa ngatur reresik dening zona. Kita bisa milih ngendi arep miwiti lan ngendi arep mungkasi. Pilih kanggo ngresiki mung siji kamar. Utawa yen kita pengin pilih area ngendi sampeyan ngirim ora mlebu kanggo ngresiki. kita bisa malah program zona beda ing wektu beda, gumantung saka kabutuhan kita.

💰 Tuku iLife L100 ing Aliexpress kanthi diskon meh 60%.

Gumantung ing Rampung dikarepake, utawa rereget ing lumahing bakal di resiki, kita bisa milih Nganti telung mode kegiatan sing beda-beda saka sing luwih alus nganti luwih kuat. Ora ana sudhut sing bisa nolak thanks kanggo loro sikat ekstra sing dipasang ing ngarep.

ILIFE L100 duweni a daya nyedhot nganti maksimum 2000 Pa. Tanpa mangu, luwih saka cukup kanggo omah kita katon resik kanggo saben panggonan sing L100 liwat. Wis a otonomi nganti 100 menit kerja terus-terusan, mesthi luwih saka cukup kanggo reresik lengkap saka ngarep conventional. Robot vacuum cleaner vakum lan scrub thanks kanggo tank Cairan karo mop, lan nindakaken kanthi efisien tanpa ninggalake inchi saka lemah, lan ora bakal nandhang karusakan saka nabrak utawa tiba thanks kanggo sensor infra merah majeng.

Iku apik sing saliyane bisa nggunakake ILIFE L100 liwat App, kita uga bisa program lan nggunakake karo remot remot sing kita temokake ing kothak. Malah kanthi tombol fisik sing ana ing sisih ndhuwur kita bisa miwiti, ngaso utawa mungkasi reresik kanthi manual.

Tabel kinerja teknis ILIFE L100

Brand KANGGO
Model L100
Reresik nganggo banyu SI
Simpenan padhet 450 ml
Reservoir Cairan 300 ml
Filter HEPA SI
Dimensi 330 X 320 X 95 cm
Bobot 2.65 kg
Wifi 2.4 GHz
Pandhu arah Laser LDS
Daya nyedhot 2000 Pascals
Tingkat swara 50/65dB
Otonomi 100 menit
Rega  254.28
Link tuku iLife L100

Keuntungan lan kontra

Pros

pandhu arah karo laser lds kanthi presisi.

reresik ing garing lan teles karo Rampung banget.

Otonomi nganti 100 menit.

Pros

  • LDS Navigasi
  • reresik scrubbing
  • Otonomi

Contra

Saiki gangguan ndhuwur apa kita samesthine, utamané nalika digunakake ing daya maksimum.

La kekuwatan nyedhot, tanpa dadi ala, bisa ditingkatake.

Contra

  • Noise
  • Potencia

Pendapat editor

iLife L100
  • Rating editor
  • Rating bintang
254,28
  • 0%

  • iLife L100
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.