Entuk informasi babagan Covid-19 karo Lansiran Kesehatan WHO ing WhatsApp

WHO

WhatsApp dadi alat liyane kanggo entuk informasi langsung saka OMS kanthi bot anyar. Fungsi WHO iki bakal nyedhiyakake kabeh wong sing pengin entuk informasi resmi babagan macem-macem topik sing gegandhengan langsung karo coronavirus utawa pandemi Covid-19. Uga bot bakal kasedhiya ing kabeh enem basa PBB nanging saiki mung kasedhiya ing basa Inggris. Arab, Tionghoa, Prancis, Rusia lan Spanyol samesthine bakal ditambahake ing minggu ngarep.

Sampeyan bisa uga nalika nulis artikel iki basa wis kasedhiya lan mulane kita kabeh bisa kanthi gampang takon informasi sing nyata lan kontras amarga asale saka langsung saka WHOInformasi sing luwih dipercaya tinimbang pandemi iki ora bakal ditemokake.

WhatsApp Bot WHO

Informasi migunani babagan cara nglindhungi dhewe utawa ndeteksi warta palsu

Pancen angel ndeteksi warta palsu nanging nalika ana informasi langsung saka WHO kita bisa yakin manawa iku informasi sing sejatine. Rincian babagan cara nglindhungi dhewe saka infeksi, saran kanggo sampeyan sing kudu lelungan ya utawa ya, carane ndeteksi "warta palsu" babagan virus corona lan informasi babagan virus babagan virus virus.

Logis iki layanan pancen gratis lan ngidini sawetara langkah-langkah sederhana kanggo nggunakake bot kanggo entuk informasi resmi. Operasi kasebut gampang banget lan sapa wae bisa nggunakake saka smartphone.

Pisanan sing kudu kita lakoni yaiku simpen nomer +41 79 893 18 92 ing antarane kontak lan yen wis disimpen disimpen ngirim pesen kanthi tembung "Halo" kanggo miwiti sesambungan karo bot kasebut. "Bot" yaiku kanggo wong-wong sing ora ngerti mesin sing mangsuli kanthi otomatis, dudu wong sing asli, nanging informasi sing dikirim bot iki dikontrol dening wong-wong, dadi ing kasus iki karo WHO ing mburi, informasi kasebut pancen nyata.

WhatsApp bot

Iki cara kerja WHO Alert bot

Saiki nalika nulis artikel iki, cocog karo tembung kasebut "Halo" nanging bisa uga saiki wis kasedhiya kanthi tembung "Halo". Kita bisa nulis nomer pilihan utawa nganggo emoji lan kita nemokake wangsulan ing ngisor iki kanggo tumindak kasebut:

  1. Entuk angka kanggo wong sing kena infeksi lan almarhum saka virus corona
  2. Kabeh informasi babagan cara ngindhari panularan Covid-19 iki, kanthi tips kanggo ngumbah tangan utawa ngindhari wilayah sing akeh wong
  3. Wangsulan pitakon sing paling umum kanthi ngetik maneh nomer liyane kanggo njaluk wangsulan
  4. Sawetara hoax babagan virus corona, legenda kutha lsp sing dituduhake ing jaringan
  5. Tips kanggo lelungan
  6. Warta sing ana gandhengane karo Covid-19
  7. Cara sing gampang kanggo nuduhake bot iki karo kontak
  8. Bagean sumbangan

Situs web WhatsApp uga nyedhiyakake informasi babagan WHO langsung karo Lansiran Kesehatan. Ing Pusat Informasi WhatsApp Coronavirus Uga ana warta babagan evolusi pandemi iki lan minangka salah sawijining cara paling aman kanggo nganyari informasi kesehatan resmi anyar. kabukten ngidini nuduhake informasi iki.

Direktur WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, nerangake manawa jaringan lan teknologi ing tangan sing apik minangka alat sing migunani banget, nanging penting uga kanggo entuk informasi sing dipercaya lan ora percaya kabeh sing bisa diterbitake:

Teknologi digital nyedhiyakake kita kesempatan sing unik lan durung pernah ana sadurunge kanggo kabeh informasi kesehatan vital supaya bisa dituduhake kanthi cepet lan efisien, saéngga nyegah pandemi iki nyebar kanthi luwih cepet, mbantu nylametake nyawa lan nglindhungi wong sing paling rentan karo informasi nyata lan ora nuduhake kabeh sing sampeyan waca ing jaringan utawa media.

Kita bisa ujar manawa kita ana ing wektu sing angel, nanging bareng-bareng kudu nggunakake kahanan sing paling apik, kita ngerti manawa angel kanggo akeh wong ing omah saiki lan perusahaan-perusahaan cilik saiki duwe akeh masalah, nanging kita kudu tumindak saiki lan cepet. Apike yen warta lan kabeh informasi dituduhake kanthi cepet liwat jaringan sosial lan liya-liyane, nanging sampeyan kudu ati-ati karo apa sing dituduhake saiki lan luwih akeh ing kahanan sing ana ing awake dhewe wiwit keamanan lan uga nyawane manungsa gumantung ing pirang-pirang kasus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)