INI Peta saiki diarani HERE WeGo

kene-we-go

Salah sawijining layanan sing ora bisa didol saka penjualan Nokia menyang Microsoft yaiku peta perusahaan Finlandia. Layanan peta iki, sing isih durung populer kaya Google Maps saiki, mbaka sethithik nggawe kesenjangan ing antarane pangguna kanthi nambah fungsi anyar. Wong lanang ing Nokia pengin ngluncurake aplikasi peta lan liya-liyane wektu sing luwih apik kanggo nindakake ing taun ing kana akeh wong sing plancongan nganggo mobil, utawa numpak sepeda, mlaku-mlaku ngubengi kutha sing dikunjungi ...

Aplikasi HERE Maps Android bubar dianyari nambah sawetara fitur supaya layanane luwih kompetitif Yen sampeyan pengin ngukur dhewe saka Google Maps sing kuwoso. Nanging sing paling apik babagan nganyari iki yaiku pangowahan jeneng sing wis ditampa. Saiki diganti jeneng ing kene WEGo.

Sawise nganyari anyar, sing pertama kudu dipilih yaiku sarana transportasi sing pengin digunakake kanggo pindhah. Minangka aturan umum, kita bakal nggunakake kendaraan, mula yen wis ngetik alamat anyar, aplikasi bakal nuduhake aplikasi kasebut kanthi luwih cepet lan tanpa tol, nanging uga bakal nuduhake rute liyane sing kalebu tol bebarengan karo ongkos sing padha lan kira-kira wektu lelungan supaya kita bisa mbandhingake karo rute pertama sing ditawakake.

Nganyari iki uga ngidini kita milih sarana transportasi sepeda utawa mobil bareng, ing papan sing kasedhiya, menehi biaya kira-kira lelungan. Kanggo iku wis entuk perjanjian karo BlaBlaCar lan Car2Go, loro layanan sing ngidini kita nuduhake kendaraan kanggo lelungan bebarengan ing kendaraan sing padha. Nanging yen pengin lelungan nganggo transportasi umum, aplikasi kasebut uga bakal menehi rega tiket miturut sarana transportasi sing dipilih.

HERE WeGo: Peta lan Navigasi
HERE WeGo: Peta lan Navigasi

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)