Instagram lan WhatsApp bakal nelpon video grup

Jajak Pendapat ditambahake ing Instagram Stories

Konferensi pangembang Facebook, sing luwih dikenal kanthi jeneng F8, dianakake saiki ing San José. Acara kasebut biasane dadi kesempatan kanggo perusahaan nyedhiyakake sawetara warta sing bakal tekan kaca utawa aplikasi. Sanajan edisi iki teka ing wektu sing penting, perusahaan kasebut dadi kontroversi babagan penanganan privasi. Saliyane pungkasane pangadeg WhatsApp.

Ana antisipasi apa sing bakal diandharake Mark Zuckerberg sajrone pidato. Nanging pangadeg Facebook wis aman babagan iki. Wis janji keamanan liyane Lan skandal kaya Cambridge Analytica ora bakal kelakon maneh. Sanajan dheweke wis menehi kabar luwih akeh.

Wiwit WhatsApp lan Instagram dadi sawetara protagonis acara iki. Khusus, fungsi wis diwujudake sing bakal nggayuh rong aplikasi sing diduweni Facebook. Kaloro aplikasi kasebut bakal duwe panggilan video grup.

Obrolan video Instagram

Iki wis dikonfirmasi dening Zuckerberg dhewe. Dadi resmi manawa kalorone bakal duwe dhukungan kanggo fungsi iki. Nganti total 4 wong / pangguna bakal bisa ngobrol kanthi bebarengan ing salah sawijining panggilan video kasebut. Watesan kasebut katon padha kanggo loro aplikasi kasebut.

Ing kasus Instagram, iki pisanan digawe fungsi jinis iki. Uga wis dingerteni tes pisanan kanthi fungsi iki ing jaringan sosial wis ditindakake. Dadi ora kudu suwe banget nganti tekan resmi.

WhatsApp uga bakal nampa fungsi kasebut, sanajan ing kasus iki kayane saiki durung ana bukti. Wis dikandhani yen bakal diwiwiti sawetara wulan. Nanging nganti saiki, ora ana sing spesifik dingerteni babagan tanggal. Dadi, kita kudu ngenteni sawetara minggu maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)