Instagram Lite resmi diluncurake ing sawetara negara

Kita tengah musim panas lan panggunaan data piranti saya mundhak utawa malah dadi rumit gumantung saka pantai sing kita lakoni? Ing kasus iki, aplikasi Instagram mentas ngluncurake sing padha karo Facebook Lite, ing sawetara negara, dadi malah duwe sambungan alon utawa data winates, kita bakal bisa ngrasakake pengalaman sing apik karo app.

Instagram Lite, wis utawa duwe sawetara wektu kepungkur luwih saka 1000 undhuhan ing Google Play Store lan yaiku bobote meh 573k, sing ngidini sampeyan nggunakake slogan langsung kaya sing wis diselehake ing app store: «UAplikasi cilik sing bakal ngidini sampeyan ngirit ruangan ing telpon lan ndownload kanthi cepet.

Sampeyan bisa langsung menyang dheweke saka Play Store Google, lan kita bakal bisa nuduhake gambar, nggawe Crita lan browsing kabeh sing dikarepake kajaba video langsung utawa ngirim pesen langsung menyang kanca, loro fungsi iki ora kasedhiya ing aplikasi anyar iki. Instagram Lite saiki dadi kasunyatan lan katrangan aplikasi kasebut wis ngandhani luwih utawa kurang apa sing bisa kita ngarepake, versi Instagram sing suda sing bakal disenengi konsumsi data.

Saiki, versi aplikasi kasedhiya ing sawetara negara lan ing Meksiko minangka salah sawijining, nanging dikarepake terus ngembang menyang negara liyane ing wulan ngarep. Ing katrangan aplikasi, dheweke uga ngandhani manawa wis diaktifake kanthi luwih cepet ing smartphone sanajan ora kuat lan kurang nggunakake data ing umum. Pangembang Instagram ngerti banget apa sing digoleki pangguna lan mula duwe aplikasi kaya Instagram Lite bisa uga migunani.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.