Instagram ngluwihi 600 yuta pangguna aktif saben wulan

ikon instagram

Jaringan sosial foto Instagram bubar ngumumake yen wis ngluwihi 600 yuta pangguna aktif saben wulan, limang wulan sawise ngilangi tandha 500 yuta, nduduhake manawa fitur paling anyar sing wis disalin Facebook saka platform liyane kanggo nambah menyang Instagram wis bisa digunakake, sanajan iki nuduhake yen siji-sijine platform iki yaiku salinan utamane Snapchat lan Twitter, jaringan sosial sing paling akeh dirugekake dening munggah Instagram.

Antarane warta paling anyar sing wis ditampa Instagram, kita bisa nemokake kemungkinan nyiarake video kanthi nyata, video sing ora disimpen nanging kanthi otomatis dihapus, uga pilihan kanggo nyimpen entri sing paling ora disenengi mengko. Instagram mlebu pasar ing taun 2010 lan butuh meh telung taun kanggo nggayuh 100 yuta pertama pangguna aktif saben wulan. Nganti saiki, perusahaan iki wis nyedhaki meh 100 yuta pangguna saben taun, sanajan sajrone rong taun kepungkur, angka kasebut saya tambah, sing ngidini perusahaan nambah 500 yuta pangguna sajrone 4 taun kepungkur.

Ing taun 2012, nalika jaringan sosial Facebook mutusake tuku jaringan sosial foto iki, mung udakara $ 1.000 milyar, perusahaan sing nalika mbandhingake ora duwe penghasilan. Kanggo nyoba nggawe platform bathi, Instagram ngluncurake macem-macem kampanye sing nambah iklan, kanthi logis sing durung cocog karo pangguna, sanajan umume, amarga layanan kasebut kudu dikelola kanthi sawetara cara, lan siji-sijine cara penghasilan Facebook bisa ngeksploitasi bathi yaiku liwat pariwara saliyane pemasaran data karo perusahaan liyane sing dadi bagean saka Facebook.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)