Instagram wis duwe siaran langsung aktif

Instagram

Ing tengah wulan, desas-desus babagan aktivasi siaran langsung dening Instagram diluncurake ing jaringan lan saiki layanan iki kasedhiya ing jaringan sosial. Rekam kapan wae lan ing kahanan apa wae bisa uga amarga fungsi anyar iki sing dikarepake bisa langsung nandingi Periscope utawa Snapchat nalika streaming langsung.

Rawuh saka layanan iki Integrasi minangka pilihan ing aplikasi kasebut ing ngrekam langsung ing Instagram Stories, mula nggunakake iku gampang banget. Sing kudu dielingake yaiku ing kasus iki video langsung ora direkam, video kasebut bakal rampung sawise urip langsung dirampungake.

Iki apik yen kita ana masalah utawa kedadeyan sing ora kaduga nalika urip ora pengin direkam, nanging ora apik kanggo njaga riwayat video sanajan iki dudu tujuane aplikasi. Dadi seneng ngerti iku video ing Instagram Stories ilang sawise rampung siaran langsung.

Kanggo ngetutake siaran langsung saka wong-wong sing kita tindakake, iku gampang kaya ndeleng ikon ing garis Stories ing sisih ndhuwur utawa nalika ngeklik kaca pembesar kanggo nggoleki wong liya. Label urip ditampilake ing lambang kasebut kanggo ngumumake yen saiki lagi siaran langsung lan kita bisa nambah komentar utawa menehi sing padha tanpa masalah. Layanan sing kayane kudu tekan sawetara wulan wis diluncurake ing wulan iki.

Seneng urip!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)