Intel wis ngupayakake prosesor sing kebal karo Spectre lan Meltdown

iPhone 7

Masalah keamanan sing didhasarake saka kerentanan Meltdown lan Spectre wis mengaruhi akeh pangguna. Umume padha karo piranti sing duwe Prosesor Intel. Amarga alasan iki, perusahaan kepeksa golek solusi. Mergo wis rampung lan saiki duwe pengumuman anyar lan penting kanggo pangguna.

Intel wis ngupayakake prosesor sing kebal karo Spectre lan Meltdown. Pangembangane wis ditindakake. Kasunyatane, rencana perusahaan bakal ngluncurake sawetara chip iki ing taun iki. Iki komentar Brian Krzanich, CEO perusahaan.

Sajrone presentasi asil finansial perusahaan, pengumuman iki digawe. Mula, umume kanggo para investor, utamane supaya ora percaya marang perusahaan. Intel ngaku bakal ngupayakake solusi kanggo masalah iki. Wiwit dheweke ngaku dheweke wis ngupayakake wektu kanggo ngatasi kerentanan kasebut sing wis nyebabake.

Intel Core 8th Gen kaping pisanan

 

Intel menehi komentar manawa dheweke bakal ngindhari kerentanan Meltdown lan Spectre kanthi permanen. ing prosesor. Kanggo nggayuh iki sampeyan bakal ngganti arsitektur pemroses. Ana prekara sing mbutuhake wektu, mula butuh wektu suwe kanggo tekan pasar.

Mula, awake dhewe golek sadurunge sawetara prosesor Intel anyar. Kabeh mau bakal duwe arsitektur anyar bakal kebal marang kerentanan kasebut. Ana prekara sing mesthi nyenengake kanggo pangguna lan industri umume. Amarga akeh sing gumantung karo Intel.

Ing wektu iki durung diwenehi tanggal tartamtu kanggo dibebasake. CEO wis menehi komentar manawa ana kerentanan, asil finansial luwih apik tinimbang sing diarepake. Lan manawa masalah kasebut ora bakal ngowahi perspektif finansial perusahaan. Dadi kayane durung mengaruhi dheweke babar pisan. Kita ngarep-arep ngrungokake informasi luwih lengkap babagan prosesor Intel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)