IPad anyar mirip banget karo iPad Air miturut iFixit

Saben piranti anyar nggegirisi pasar, wong-wong ing iFixit wis njupuk unit kanggo nyopot lan mriksa komponen sing digunakake lan kemungkinan perbaikan sing ditawakake. Pirang minggu kepungkur, Apple nganyari sawetara iPad, ngilangi iPad Air 2 saka katalog lan ngluncurake iPad nganti garing, piranti sing miturut kesan pisanan padha karo iPad Air generasi kaping pisanan, dudu sing nomer loro, amarga kaca layar ora terpaku lan bisa diganti kanthi mandiri, ana sing ora kedadeyan yen kita ngilangi layar iPad Air 2.

Cathetan sing ditawakake iFixit kanggo iPad anyar iki yaiku 2 saka 1o, skor sing nuduhake manawa kemungkinan ngganti komponen utamane ora ana, amarga umume ditutup, minangka praktik sing digunakake akhir-akhir iki dening pabrikan supaya minimal ruang interior sing. Batere, salah sawijining komponen sing gampang diganti sadurunge, nduweni akses sing angel banget tanpa ngilangi kompeten apa wae sing dibutuhake.

Minangka komponen, wong-wong ing iFixit nuduhake kepiye Touch ID isih dadi generasi kaping pisanan, nanging dudu siji-sijine komponen sing digunakake Apple kanggo nyuda rega nganti maksimal iPad anyar iki sing tetep dadi akses produk menyang kisaran iPad 9,7 inci. IPad ing versi 32GB diregani $ 399, regane meh padha karo model sadurunge, iPad Air 2.

Kanthi saben generasi anyar iPad, Apple mandheg adol model lawas, model sing regane lan regane luwih larang. Kita ora ngerti sebabe, nanging nalika ndeleng penjualan ing tablet wis ana, mula ana ide sing ala banget supaya ora terus adol model lawas, model kaya iPad Air 2, sing sanajan wis 2 taun kepungkur ing pasar, dheweke kerja kaya pesona nganggo iOS 10.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)