IPad anyar uga mandheg ing iFixit sawise mbledhos

Apple bubar ngluncurake iPad anyar sing luwih murah tinimbang saiki  katon sadurunge lan kanthi luwih kaget, sing paling cocog yaiku kompatibilitas karo Apple Pencil Nganti saiki dilindhungi undhang-undhang kanggo iPad Pro. 

iFixit kondhang amarga ngilangi produk perusahaan Cupertino lan ngetrapake perbaikan. IPad 2018, kaya biasane karo piranti Apple liyane, ora bisa nampa persetujuan iFixit.

Siji-sijine sing paling apik lan menarik banget yaiku nemokake kenapa iPad anyar iki kompatibel karo Apple Pencil, nanging model iPad klasik sadurunge ora cocog. Kanggo iku Apple nggunakake driver Broadcom sing nindakake tugas kasebut lan nggawe sistem bisa diproses kanthi presisi sing dibutuhake, printah sing dikirim Apple Pencil gumantung saka kahanane ing layar. Minangka titik positif, miturut iFixit, kita nemokake manawa layar ora dipasang karo kaca ngarep dadi ndandani luwih gampang lan luwih cepet.

Kajaba prosesor lan bagean cilik, minangka replika saka iPad 2017, dheweke malah nemokake manawa batere padha karo sing ditawakake ing produk sadurunge, sing dudu titik negatif sing nganggep kinerja lan efisiensi, bener Karo kabeh, iFixit wis menehi iPad iPad 2018 iki biji sing bisa diatasi 2 saka 10, jelas ora cukup lan kita meh bisa ujar manawa ora bisa ndandani, ana sing ora ngagetne amarga ngelingi analisis liyane babagan peralatan sing padha karo piranti liyane ing perusahaan Cupertino. Apple saya rumit kabeh lan nggawe perbaikan angel banget. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)