Iki minangka iPad Pro 2018 anyar

Apple iPad Pro 2018

Apple wis nganakake acara anyar ing New York dina iki, tanggal 30 Oktober, ing ngendi dheweke nampilake serangkaian kabaruan. Salah sawijining produk sing wis ditampilake, lan diantisipasi para pangguna, minangka iPad Pro 2018 anyar. Kaya sing wis dikomentari sawetara minggu kepungkur, kita bakal ngalami pangowahan penting ing perusahaan Cupertino.

Desain anyar dikenalake kanggo iPad Pro 2018, saliyane nggabungake seri perbaikan, ing kabeh level. Dadi, kita nemokake model paling lengkap sing saiki wis ditampilake Apple. Siap ngerteni luwih lengkap babagan iki?

Desain anyar, sing ngasilake komentar positif lan kekuwatan sing gedhe banget yaiku rong aspek sing paling bisa nemtokake generasi anyar iki. Generasi pangowahan, kaya sing diklaim perusahaan kasebut. Lan iku Iki minangka pangowahan paling gedhe wiwit model pertama dikenalake telung taun kepungkur.

Siro nuevo

Anyar anyar sing ditemokake ing iPad Pro 2018 yaiku ora ana tombol Ngarep. Keputusan sing ngetutake Apple sing digawe karo model iPhone, dadi ora sembrono. Ora ana tombol iki ngidini pigura sing luwih cilik, sing bakal dadi layar sing luwih gedhe. Apa sing nyumbang kanggo nggawe pilihan sing sampurna nalika nonton film utawa film ing film kasebut.

Rong ukuran dikenalake ing generasi anyar iki. Ana model 11 inci lan ukuran 12,9 inci. Supaya pangguna bisa milih ukuran sing dikira paling trep ing kasus kasebut. Bedane mung kalorone yaiku ukuran, ing level spesifikasi padha.

IPad Pro wis ndeleng bingkai wis dikurangi, luwih-luwih ing bingkai ndhuwur lan ngisor iki katon. Nanging bingkai kasebut ukurane kandel bisa duwe sensor Face ID ing layar kasebut, salah sawijining fungsi bintang kanggo generasi anyar iki. Ana prekara sing bisa ditindakake tanpa prelu ngganggu, akeh wong sing lega. Sampeyan uga bisa ndeleng manawa sudhut wis dibunderaké, saéngga 90 derajat mudhun.

iPad Pro 2018

 

Apple luwih negesake manawa pangguna kasebut dheweke bakal bisa nggunakake Face ID ing iPad Pro kanthi horisontal utawa vertikal. Sanajan ing konfigurasi awal, kita kudu nyekel mode potret. Yen wis rampung, kita bisa nggunakake cara kasebut. Apa sing bakal menehi kita opsi liyane kanggo digunakake.

Kita ngadhepi layar retina cair ing Pro iPad iki. Apple durung bisa mbukak OLED kanthi generasi iki, nanging kita nemokake sing paling apik ing LCD kanggo layar iki. Nggunakake teknologi iPhone XR kanggo layar, yaiku layar retina cair sing wis kasebut sadurunge. Kajaba iku, kita duwe ProMotion, gamut warna warna lan teknologi TrueTone.

Prosesor lan panyimpenan

A12X Bionic

Desain anyar lan prosesor anyar. Wiwit Apple ngenalake A12X Bionic, yaiku versi prosesor sing ditampilake sewulan kepungkur kanthi iPhone anyar. Iki minangka prosesor sing bakal ngenalake macem-macem perbaikan, ora mung kanggo kinerja lan kekuwatan. Uga ana perbaikan grafis.

Iki adhedhasar proses iPhone 7nm. CPU kasebut nduwe total wolung intine, dene GPU, sing dirancang dening Apple dhewe, duwe 7 inti. Ing kono kita nemokake 10.000 yuta transistor. Mesin saraf uga dadi penting, amarga perusahaan Cupertino wis ngenalake mesin sing kita tingali ing iPhone taun iki.

Iki minangka Mesin Neural sing bakal ngidini operasional 5 triliun bisa digunakake, kasedhiya karo Learning Machine. Aspek liyane sing wis apik ing iPad Pro anyar iki saka perusahaan Amerika. Minangka kanggo panyimpenan, saiki kita bakal nemokake nganti 1TB panyimpenan kacepetan dhuwur.

Tanpa mangu, salah sawijining pangowahan sing paling nggumunake yaiku ngenalake USB Type-C ing iPad Pro iki. Ana desas-desus ing minggu iki yen Apple bakal ngenalake ing generasi anyar iki, mula dadi sing pertama. Lan pungkasane wis kedadeyan. Dadi perusahaan saiki nggawe Kilat. Kajaba iku, iPhone bisa diisi nganggo kabel USB-C menyang Lightning lan disambungake menyang layar eksternal nganti 5K.

Apple Pencil lan Smart Keyboard Folio

Apple Pencil

Ora mung iPad Pro sing dianyarake, uga aksesoris sing wis rampung. Kaya piranti utama, kita bakal nemokake pangowahan ing desain lan level fungsi ing Apple Pencil lan Smart Keyboard iki. Dheweke minangka rong aksesoris sing wis suwe ngancani kulawarga piranti iki, mula nganyari maneh iku penting.

Kaping pisanan kita nemokake Smart Keyboard Folio. Apple wis njupuk keputusan kanggo masang maneh keyboard menyang iPad Pro nggunakake Smart Connector, amarga bisa nggunakake keyboard tanpa nggunakake Bluetooth utawa batere terintegrasi. Iki minangka hal sing bakal ngidini kita lali karo beban sampeyan.

Kaya sing wis dakkandhani, uga ana perubahan ing desaine. Ing kasus iki, Apple ngenalake tata letak keyboard sing luwih ramping. Kajaba iku, kita nemokake loro posisi ngiringake layar. Kanthi cara iki, kita bakal bisa nggunakake ing meja utawa ing meja, nanging kanthi posisi liyane, bisa digunakake ing pangkon, yen digunakake ing sofa utawa ing amben.

Aksesoris nomer loro kanggo iPad Pro iki yaiku Apple Pencil. Perusahaan Cupertino wis nggawe desain ulang, nyisipake magnet ing njero, supaya bisa ngetrapake tablet kasebut, kaya sing sampeyan tingali ing foto. Nalika nindakake iki, stylus bakal diisi nirkabel. Dadi saiki luwih gampang dimuat. Model anyar uga duwe area anyar sing tactile, sing bakal bisa digunakake kanggo nindakake tumindak sekunder.

Rega lan kasedhiyan

iPad Pro Resmi

Kaya biasane, iPad Pro iki dirilis ing macem-macem versi, sing beda-beda gumantung saka panyimpenan internal, uga pengin versi nganggo WiFi utawa sing nganggo WiFi LTE. Adhedhasar iki, kita bisa nemokake sawetara rega sing cukup jembar. Kita nuduhake sampeyan rega sing bakal diduweni kabeh versi generasi anyar ing Spanyol, kanthi ukuran loro:

iPad Pro kanthi layar 11 inci

  • Wi-Fi 64 GB: 879 euro
  • 64 GB kanthi WiFi - LTE: 1.049 euro
  • Wi-Fi 256 GB: 1.049 euro
  • 256 GB kanthi WiFi - LTE: 1.219 euro
  • Wi-Fi 512 GB: 1.269 euro
  • 512 GB kanthi WiFi- LTE: 1.439 euro
  • Wi-Fi 1 TB: 1.709 euro
  • 1 TB kanthi WiFi- LTE: 1.879 euro

iPad Pro kanthi layar 12,9 inci

  • Wi-Fi 64 GB: 1099 euro
  • 64 GB kanthi WiFi - LTE: 1.269 euro
  • Wi-Fi 256 GB: 1.269 euro
  • 256 GB kanthi WiFi - LTE: 1.439 euro
  • Wi-Fi 512 GB: 1.489 euro
  • 512 GB kanthi WiFi- LTE: 1.659 euro
  • Wi-Fi 1 TB: 1.929 euro
  • 1 TB kanthi WiFi- LTE: 2.099 euro

Apple uga wis ngumumake rega aksesoris kasebut. Rega keyboard yaiku 199 euro kanggo model 11 inci lan 219 euro kanthi ukuran 12,9 inci. Regane Apple Pencil anyar yaiku 135 euro.

Kabeh versi iPad Pro saiki bisa dilindhungi undhang-undhang ing situs web Apple. Peluncuran loro model kasebut bakal dilaksanakake tanggal 7 November ing saindenging jagad, kalebu Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.