Review iPhone 6s Plus anyar

iPhone-6s-Plus-07

IPhone 6s lan 6s Plus anyar wis teka ing Spanyol lan Meksiko lan kita ora pengin kliwat kesempatan kanggo nganalisa smartphone Apple anyar iki. Khusus sing paling gedhe, iPhone 6s Plus, sing kanthi layar 5,5-inch bakal terus ngadhepi pasar phablets sing saya nuntut.

Kamera mburi 12 Mpx anyar, ngarep 5 Mpx, layar FullHD kanthi 3D Touch lan Retina Flash anyar minangka sawetara pangowahan paling penting ing iPhone generasi anyar iki. Kita menehi kabeh rincian ing ngisor iki lan video sing bisa dideleng fungsi anyar.

Desain terus-terusan

iPhone-6s-Plus-01

Dadi sejatine karo tradhisi, Apple nggawe pangowahan marang generasi «s» ing njero. Modifikasi ing desain iPhone 6s paling sithik lan ora bisa ditemokake. Aluminium sing dikuatake menehi bobot luwih akeh tinimbang generasi sadurunge, khusus 20 gram luwih (192 g) lan ukurane nambah 0,1mm nanging isih kompatibel karo omah model sadurunge. Saliyane kasedhiya ing warna "mawar emas" eksklusif kanggo 6s lan 6s Plus, sampeyan mung bisa mbedakake saka generasi sadurunge kanthi "S" sing diukir ing sisih mburi terminal.

Luwih akeh kekuwatan, otonomi sing padha

Prosesor A9 anyar ing iPhone 6s lan 6s Plus minangka "kewan" sejatine sing luwih unggul tinimbang sawetara laptop saiki. Yen iki kita tambahake Memori RAM nganti 2GB asile kinerja terminal loro iki pancen apik banget kanggo tugas sing diadhepi.

iPhone-6s-Plus-03

Baterai, wis entek ing babagan kapasitas, nanging dudu ing otonomi.. Pangapikan efisiensi pemroses nggawe manawa batere iPhone 6s lan 6s Plus anyar padha karo sing sadurunge, ana prekara sing dijamin Apple ing situs web lan kesan pertama bakal dikonfirmasi. Saka 6 Plus, aku ora ngerteni ana owah-owahan kajaba ing batere, apa maneh, amarga versi iOS 9.1 sing anyar, aku malah bakal luwih apik.

Dandan kamera

iPhone-6s-Plus-21

Rong kamera ing iPhone anyar wis apik. Kamera mburi nganti 12 Mpx lan ing iPhone 6s Plus uga njaga stabilisator optik, ana bedane karo 6s sing isih durung duwe. Kanggo tujuan praktis, pangowahan kasebut ora bisa ditemokake, lan foto sing dijupuk nganggo iPhone 6 Plus lan 6s Plus kanthi kahanan sing padha biasane padha. Kamera ngarep wis owah akeh lan ditampilake. Kanthi 5 Mpx saiki, panggilan video lan selfie beda banget, kanthi kualitas sing luwih dhuwur tinimbang model sadurunge. Apple uga wis ngenalake Retina Flash, sing ndadekake layar dadi soto lan tumindak minangka Flash, sawijining prekara sing bisa ngasilake asil sing entheng.

Rekaman video bisa ditambah kanthi kemampuan ngrekam video 4K, lan sajrone ngrekam sampeyan bisa motret 8 Mpx. Uga kalebu anyar ngrekam video FullHD ing 120 fps. Karakteristik liyane babagan rekaman video lan puter maneh padha karo model sadurunge.

Foto Langsung, animasi potret

Salah sawijining novelty sing paling penasaran yaiku kemungkinan njupuk foto animasi. Saben njupuk foto, tanpa kudu nggawe apa-apa sing spesial, sampeyan sejatine bakal ngrekam urutan video cilik sing bisa diputer amarga 3D Touch. Foto bakal statis, kaya foto apa wae, nanging nalika sampeyan menet kanthi cepet ing layar, mula bakal animasi lan muter urutan video lan audio cilik kasebut. Foto kasebut bisa dituduhake karo piranti sing wis nginstal iOS 9, sing uga bisa diputer.

iPhone-6s-Plus-17

3D Touch, revolusi ing antarmuka iOS 9

Iki minangka anyar ing iPhone anyar iki. Layar sampeyan beda karo model sadurunge lan bisa ndeteksi level tekanan sing sampeyan lakoni. Jinis Force Touch anyar sing diarani Apple 3D Touch ing iPhone sing ngidini sampeyan sesambungan karo piranti kanthi cara anyar. Klik ing lambang lan aplikasi bakal mbukak, pencet sethithik maneh lan sampeyan bakal bisa ngakses fungsi sing paling umum. Sampeyan bisa ngirim foto ing Twitter, nelpon kontak utawa nulis pesen langsung saka springboard.

3D Touch uga nawakake akeh kemungkinan ing aplikasi, cara ndeleng email saka kothak mlebu, tandhani minangka diwaca utawa busak, lan kabeh iki tanpa kudu ngetik. Semono uga tautan menyang konten web: sampeyan bisa pratinjau kanthi mencet sethithik link.

iPhone-6s-Plus-19

Pangembang yakin banget karo teknologi anyar iki lan wis ana akeh aplikasi pihak katelu sing bisa ditemokake ing App Store sing kompatibel karo 3D Touch, lan iki durung bisa miwiti tindakan liya. Tutul 3D sing padha iki yaiku sing ngidini sampeyan ndeleng animasi gambar sing wis disetel minangka wallpaper ing layar kunci, utawa malah ngakses mbukak akeh tugas utawa aplikasi sadurunge kanthi cepet tanpa kudu pencet tombol wiwitan.

IPhone anyar ing njero, padha uga ing njaba

Fungsi anyar sing kalebu iPhone 6s lan 6s Plus anyar iki bisa uga narik kawigaten kanggo akeh wong, sanajan kasunyatane identik kanthi visual tegese akeh wong liya sing ora ndeleng pangowahan kasebut yen wis duwe 6 utawa 6 Plus. Tekane 3D Touch minangka pangowahan utama ing iOS, sanajan wiwitane pangowahan iki. Apa gunane pangowahan? Wong-wong sing asalé saka iPhone 5s utawa luwih dhisik mesthi bakal nemoni macem-macem prabédan babagan kinerja, batere, kamera lan antarmuka, nanging bisa uga sing wis duwe 6 utawa 6 Plus yen euphoria pangowahan piranti anyar liwati bakal dingerteni iku saka apa ana sawetara prekara anyar sing bisa ditindakake kanthi piranti anyar sing ora bisa ditindakake karo sing lawas.

Pendapat editor

IPhone 6s Plus
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
859 a 1079
  • 80%

  • IPhone 6s Plus
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 100%
  • Kamera
    Penerbit: 100%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 60%

Pros

  • Desain sing apik
  • Prosesor A9 sing luwih kuat lan RAM 2GB
  • Aluminium anyar sing luwih kuat
  • Kamera 12MP lan 5MP sing dianyari kanthi rekaman video 4K
  • Fitur Anyar: 3D Tutul lan Foto Langsung
  • ID Tutul sing luwih cepet lan luwih dipercaya

Contra

  • Peningkatan rega
  • Desain sing padha karo model sadurunge
  • Ora main 4K sanajan bisa ngrekam

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alberto ngandika

    Tinjauan sing apik banget nanging yen aku pengin menehi komentar babagan sing kedadeyan, aku wis ganti iPhone kaping 1 amarga aku nesu karo apa sing kedadeyan lan aku terus kedadeyan sanajan aku ngerti manawa uga kedadeyan sampeyan karo Luis. Ternyata yen sampeyan wis ngunci iPhone sawetara wektu utawa ngucapake 10 detik utawa luwih nalika mbukak kunci nganggo bekas driji, garis ing ndhuwur ing endi wektu, batere lan operator ilang lan butuh wektu maneh muncul maneh. Aku ngira bisa dadi chip amarga duweke saka Samsung utawa iPhone sing salah nanging aku wis ndeleng video ing njaba kedadeyan sing kedadeyan karo youtuber sing dadi review dadi aku ora ngerti manawa sampeyan ngerti sebabe bisa dadi utawa Gagal Tutul ID amarga cepet banget lan ing 6 nalika dadi luwih alon ora kedadeyan kaya sing wis diverifikasi ing bapak. Entuk aku.

    1.    louis padilla ngandika

      6s Plusku yaiku TSMC, lan pancen bener, apa sing sampeyan ucapake kedadeyan, nanging nyebar, mula bisa dadi bug perangkat lunak sing bakal didandani nalika nganyari mbesuk.

      1.    Alberto ngandika

        Matur nuwun kanthi sanget Luis amarga wis mangsuli lan mbusak ajrih sing dakwujudake ing ndhuwur kasebut hehe. Kasunyatane yaiku ora nyenengake, nanging ngganggu amarga kadang-kadang mbutuhake wektu luwih suwe supaya sampeyan bisa mindhah layar nanging muga-muga bug iOS 9.1 kaya iki bakal diatasi. Sing tak deleng yaiku batere kaya bensin ing mobil hehe. Nanging aku ora bakal begja lan yen aku ganti maneh, wenehi TSMC. Apa sampeyan mikir kudu ngowahi lan ngganti iPhone nganti nutul TSMC? Amarga aku pancen mikir manawa 2% utawa 3% ora bisa ditemokake lan aku kepengin ngerti manawa sampeyan, duwe TSMC, uga ngerti manawa luwih cepet tinimbang karo Iphone 6. Thanks maneh lan nunggu jawaban sampeyan. Salam.

        1.    louis padilla ngandika

          Dakkira ora ana bedane. Bedane pancen bakal ana 6.1. Beta iku apik banget lan kinerja lan batere katon banget, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye pangeling-elinge.

  2.   Sebastián ngandika

    Apa sampeyan ora ujar manawa kamera 6s ora luwih apik tinimbang kamera 6?

    1.    louis padilla ngandika

      Kamera iPhone 6s luwih apik tinimbang 6. Sing liyane yaiku 12 Mpx dudu owah-owahan sing cukup kanggo asil dandan bisa kabukten, nanging karakteristik liyane sing padha, jelas manawa 12Mx luwih apik tinimbang 8Mpx.

  3.   Pak ngandika

    Ya, iku cukup gedhe yen bisa ngrekam 4k, nanging ora bisa ngasilake. Luwih-luwih nalika saiki ora akeh cara kanggo ndeleng isine. Kurang saka rega sing ditangani Apple, mesthine bakal menehi layar kanthi kualitas 4k. Wis ana ponsel sing praktis ketinggalan jaman kaya LG G3 sing duwe wiwit versi kaping pisanan. Mengkono uga masalah batere, kayane wedi nyelehake batere kanthi kapasitas sing cukup ... purun, ana terminal ing pasar jajaran ngisor kanthi 4000 mAh. Susu, apa sing sampeyan lakoni kanthi kapasitas sing ditangani? 2750mAh kanggo iPhone 6s plus, meh ora nyenengake; Mesthi, mula ora nggumunake manawa ana wong sing sambat. Minangka ekonomis lan efisien minangka konsumsi sumber daya, iku kanthi fisik mokal manawa kanthi kapasitas winates, kinerja batere bisa dadi apik. Sampeyan kudu sinau luwih apik kabeh ciri kasebut sadurunge nggawe produk anyar, coba, amarga wis duwe sawetara model ing pasar. Lan sing paling ala yaiku tinimbang nambah kapasitas, dheweke mudhun. Uga ora apik kanggo aku sing wis dakwaca ing pirang-pirang media, "dheweke wis mudhun amarga ora ana papan", ayo ndeleng, aku duwe 3000 batere ing tangane fisik sing ngrebut telung bagean batere iPhone 6 Plus. Aku nggunakake iPhone wiwit 3G nanging ana prekara Apple sing ora bakal dakkerteni, kayata rega sing mundhak tanpa ukuran lan sing paling ala yaiku, kaya kedadeyan ing donya real estate, kita tanggung jawab iki gelembung spekulasi sing wis dipasang.

  4.   wong sing menang ngandika

    hello, wenehi 3 prabédan gedhe ing antarane iPhone 6s lan iPhone 5s sing regane utawa ora kanggo tuku 6s? Thanks kanggo kabeh, aku dadi sopir truk lan kudu nggawa iPhone kanthi apik kanthi resepsi lan foto gps lan liyane.