IPhone 7 anyar bakal ditampilake ing minggu 12 September

Apple

Nganti saiki, nalika isih ana rong wulan kanggo presentasi iPhone 7, kita bisa ujar manawa kita ngerti kabeh sing anyar sing bakal diwenehake Apple ing model iki. Sanajan mesthine ora ana sing dikonfirmasi kanthi resmi, Bisa uga, sajrone intine intine, bakal ana sawetara kejutan sing diwenehake Apple nalika presentasi iPhone diwiwiti.

Wiwit Mark Gurman lunga saka 9to5Mac, Katon yen bocor sing dakterbitake saiki wis ilang. Mungkin sumber sing menehi informasi saka Apple (mesthine) ora seneng karo perusahaan sampeyan lan wis mandheg entuk informasi babagan rencana Apple.

Nanging saiki sing kayane njupuk alih tangan yaiku Evan Blass, salah siji sing paling tanggung jawab kanggo bocor kabeh sing ana gandhengane karo Android, sing uga katon kepalang ing Apple. Miturut Evan, Apple ngenalake iPhone 7 ing minggu 12 September. Mesthine, durung bisa negesake utawa nolak yen pungkasane Apple mung bakal ngluncurake rong model iPhone 7 utawa sanajan bakal ana telu, nambahake iPad Pro menyang persamaan, kaya sing wis dikomentari sadurunge.

Sing jelas yaiku nganti tekane tanggal, kita ora bakal bisa ninggalake keraguan lan ngerti persis kapan keynote presentasi bakal dianakake, ing endi Apple uga bakal kasedhiya, kanthi kemungkinan, Apple Watch anyar lan bisa uga Pro MacBook anyar, kanthi layar OLED ing sisih ndhuwur keyboard sing bisa ngakses fungsi langsung.

Gosip paling anyar sing ana gandhengane karo iPhone 7 ujar manawa model Plus bakal duwe Memori 3 GB RAMplus kamera dobel lan sambungan Smart Connector. Kabeh fitur anyar kasebut bakal mbukak kesenjangan antarane model 4,7 lan 5,5-inch.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.