IPhone 7 bakal tekan toko ing 16 September miturut Evan Blass

Apple

Evan Blass Wis dadi guru sejati nalika nerangake informasi babagan piranti seluler anyar, amarga akeh kapercayan sing ana, sawise informasi sing apik lan akurat sing ora ana enteke. Ing jaman saiki, misale jek Apple pengin menehi informasi lengkap babagan informasi liyane, amarga kita wis ngerti sawetara dina kepungkur IPhone anyar bakal resmi ditampilake tanggal 12 September.

Nanging, Kanthi informasi kasebut, Blass ngasilake akeh keraguan ing pangguna sing ora yakin manawa bakal dadi tanggal presentasi utawa tanggal tekan pasar ing terminal anyar. Kabeh sing seneng, filter ahli pengin menehi rincian anyar babagan iki.

Lan Evan wis negesake maneh, liwat profil ing Twitter, manawa iPhone 7 bakal ditampilake kanthi resmi tanggal 12 September lan mung 4 dina mengko, yaiku, tanggal 16 September bakal didol ing toko ing pirang-pirang negara. Antarane yaiku Amerika Serikat lan dudu Spanyol, sing kaya biasane diarepake ing negara putaran kaping loro ing endi piranti seluler anyar saka Cupertino didol.

Saiki kita kudu terus ngenteni tekane iPhone 7, sing isih sithik wektu, nanging amarga bocor informasi, kita wis bisa ngerti tanggal sing bakal ngerti kanthi resmi lan utamane tanggal kita bakal bisa. entuk.

Apa sampeyan mikir Evan Blass bakal bener maneh amarga bocor iPhone 7?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)