iPhone 7 lan Galaxy S7: Ponsel endi sing ndhukung banyu luwih apik?

banyu iphone-7-10-meter

Tahan banyu kayane mbedakake kanthi jelas ing antarane piranti mewah, mula akeh perusahaan sing gabung nawakake piranti kanthi ciri kasebut, lan sing terakhir yaiku Apple Amerika Utara, amarga iPhone 7 lan versi Plus duwe resistensi banyu. Nanging, Samsung janji fitur kasebut bakal luwih dhisik karo Samsung Galaxy S7. NangingSing endi sing ndhukung banyu luwih apik? Ing video sing ditampilake ing ngisor iki, bakal jelas Piranti sing endi sing luwih tahan karo elemen dhasar iki, asile bakal kaget.

Gampang lan gampang, dheweke njupuk rong piranti banjur dilebokake ing banyu. Tanpa komplikasi utawa modifikasi, iki minangka cara paling apik kanggo nemtokake endi sing luwih tahan banyu. Nganti saiki, piranti seluler kaya kucing, dheweke diserang wedi banget karo banyu, nanging katon elemen iki bakal saya kuwatir yen kita duwe piranti mewah kaya loro iki. Video kasebut diwenehake supaya sampeyan bisa mandhiri manawa Galaxy S7 utawa iPhone 7 diarani piranti «akuatik».

Loro-lorone piranti kasebut kecelup ing jerone 10 meter, nanging, sawise limang menit, siji-sijine sing terus bisa digunakake yaiku iPhone 7, Samsung Galaxy S7 tiwas ing upaya kasebut. Nanging, iPhone 7 ora rampung nandhang perang, sampeyan wis ilang sawetara piksel saka layar. Nanging elinga manawa 10 meter iki luwih saka apa sing wis disertifikasi Apple ing situs web kasebut. Nanging, kita kudu eling yen ora ana perusahaan sing nutupi karusakan banyu ing sistem garansi, mula yen sampeyan nyelehake minangka pilihan sampeyan, nglakoni kanthi seneng bisa nyebabake sampeyan ora seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pepe Grilo ngandika

    Wirang mbuwang wektu wong. Sing akeh ujar babagan kualitas kaca web.

  2.   Ismael Florentin Perez ngandika

    Aku setuju karo komentar sadurunge, aku ora ngerti slogan pro apel iki, sampeyan ora objektif