IPhone 7 lan iPhone 7 Ditambah maneh ing Gambar Bocor

anyar-iphone-7-1

Kanthi cara sing pasti, ora bisa diarani manawa foto iki sing bakal kita deleng ing artikel iki pancen asli saka iPhone, nanging akeh banget foto lan bocor sing ora percaya manawa Apple iPhone anyar tenan, iPhone 7 lan iPhone 7 Plus dheweke ora bakal duwe desain iki.

Sejatine, iki potret sing meh padha karo foto sing wis kita deleng ing desas-desus sadurunge lan liyane, nanging kualitas telung foto iki dhuwur lan ing foto kasebut sampeyan bisa ndeleng sisih ngarep lan mburi iPhone anyar. Ing model Plus utawa Pro kamera dobel minangka referensi sing paling jelas ing sisih mburi, nanging sampeyan uga bisa ndeleng kepiye garis antena ing pojok piranti.

anyar-iphone-7-2 Gambar-gambar kasebut saka Macrumors nuduhake kita rong piranti kanthi warna emas kaya iPhone 7 anyar lan kasunyatane yen ndeleng gambar kasebut ora bisa dikandhakake, iPhone anyar meh padha karo bagean desain kaya model iPhone saiki, yaiku iPhone 6 lan 6 Plus. Temenan interiore bakal beda banget ing kalorone model, nanging iki, sing wiwitane durung nate kedadeyan ing Apple (telung taun kanthi model sing padha utawa padha ing babagan desain) bisa mesthi ing taun iki. IPhone anyar bakal nambah opsi hardware internal sing beda banget kanggo iPhone saiki, nanging Kita uga ora bisa ndeleng Konektor Cerdas ing model Plus lan ora bisa dingerteni manawa ana jack 3,5 mm kanggo headphone, mula tetep ndeleng luwih akeh desas-desus.
anyar-iphone-7-3

Ya, minggu-minggu iki bakal ana warta sing dijupuk dening iPhone anyar lan bisa uga MacBook Pro anyar sing uga bisa ditampilake 7 September ngarep yaiku tanggal nalika Mark Gurman negesake ing Bloomberg manawa bakal dipilih kanggo intine Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.