IPhone SE 2020 anyar resmi lan iki kalebu ciri khas

iPhone SE 2020

Krisis internasional virus corona wis dienteni, nanging ana ing kene, iPhone "murah" wis teka. IPhone SE minangka salah sawijining produk sing paling diantisipasi ing apelAmarga iku produk sing disenengi banget dening pangguna amarga regane murah lan performa gedhe ing babagan hardware, mula panjaluk produk iki ditambah karo kalorone pangguna sing ngupayakake duwe iPhone kanthi rega murah amarga pangguna sing ora nampa kudu nindakake tanpa tombol Ngarep sing larang regane.

Para pangguna lan liya-liyane padha kabegjan amarga akeh sing kepeksa ninggalake sistem operasi iOS amarga ora ana pilihan. Model asli minangka salah sawijining sing paling laris lan disenengi, nanging sayangé wis dadi jaman saiki. Terus nampa update amarga Apple minangka salah sawijining sawetara sing tundhuk banget karo dhukungan piranti lunak, nanging layar cilik nggawe angel nggunakake umume kanggo jinis konten multimedia. Gosip ujar manawa bakal diarani iPhone 9 kanggo nutupi kesenjangan sing disebabake amarga mlumpat saka iPhone X nanging pancen luwih masuk akal kanggo nggawe SE anyar amarga bakal aneh yen ngluncurake iPhone 9 nalika kita wis ana ing 11.

Desain: Daur ulang nanging tresna

Kita ngadhepi terminal sing, bertentangan karo sing kita tingali ing pasar, nang desain "lawas" sing ora apik. Ing endi sing bisa ditemokake meh padha karo ukuran layar lan layar sing kita tingali ing iPhone 8 taun 2017. Apa iki ala? Ora, pangguna sing nggoleki kabeh layar nganggo Face ID duwe opsi kaya iPhone 11 utawa malah iPhone XS. Kang Apple ngupayakake desain iki kanggo gawe marem kabeh pangguna sing ora kejawab TouchID lan tombol Ngarep.

Werna iPhone SE 2020

Kita temokake awak aluminium sing padha karo gelas sing ditemokake ing iPhone 8, diiringi kamera siji Kaya biasane karo iPhone XR, iki diiringi sawetara warna klasik ing desain iki: putih / perak, abu-abu ruangan lan warna khas kampanye Product (RED). Dihargai yen kabeh model duwe sisih ngarep kanthi warna ireng, minangka bingkai layar sing gedhe-gedhe bisa dirungokake. Desain sing temenan dikenal lan ditresnani, sing bisa dianggep wong liya minangka langkah mundur lan liya-liyane minangka balm nalika ngadhepi klone saiki.

Hardware: Mblusukake miturut desain

Desain ulang nanging kanthi prosesor paling apik ing pasar, wiwit terminal iki Wis ana ing njero A13 sing terkenal sing ngemot kabeh kisaran iPhone 11. Iki ora mung njamin a kinerja luar biasa ing babagan operasi lan kinerja ing aplikasi utawa game saiki utawa mbesuk, yen ora uga menehi dhukungan nganyari jangka panjang, dadi pangguna iPhone SE ora bakal meri pangguna iPhone 11 Pro Max sing wis ngentekake meh € 1000.

Minangka kanggo RAM, angka sing tepat ora dingerteni amarga Apple ora nate nuduhake data iki, nanging kabeh nuduhake manawa bakal 3GB RAM kaya iPhone X utawa XR. Panyimpenan internal bagean saka 64GB kaya iPhone 11gadhah uga 128 utawa 256gb versi nambah rega kanthi proporsional. Iki penting kanggo dicathet, amarga 32GB sing ditawakake iPhone 8 minangka basis, pancen winates banget kanggo samubarang jinis panggunaan saiki, amarga nambah bobot awak kabeh file pancen gedhe banget. Sanajan ngono sing cocog yaiku saka 128GB uga kabeh kompetisi, nanging Apple mesthi gratis kanthi cara liya lan liya-liyane.

layar iphone-se

Layar: Desain Klasik, Layar Klasik

Iku rahasia mbukak lan wis kawujud, kita duwe format layar 16-inch 9: 4,7 sing kondhang digunakake ing kabeh iPhone wiwit 2014. Kanggo sawetara wong katon ora cukup kanggo panggunaan multimedia murni, nanging kanggo akeh, kalebu aku, cukup kanggo panggunaan saben dinane, malah kanggo panggunaan multimedia. Sing ora bisa disalahake yaiku kualitas panel amarga iku panel LCD paling apik ing pasar sing olih ciri kaya Nada Sejati, kemampuan Haptic Touch, utawa padhang ing njobo.(Sentuhan 3D ilang kaya sing wis kedadeyan kabeh) Aku sejatine percaya Teknologi LCD isih paling dipercaya saka saiki, amarga wis tekan pucuk babagan pembangunan.

Titik positif sing ditinjau yaiku proteksi sing kompatibel karo iPhone 8, uga bakal kompatibel karo model iki, sing bisa nggunakake protektor layar lan tutup.

Kamera: Sensor tunggal nanging ing dhuwur

Ing kasus iki, kita uga nemokake prekara sing wis dikubur dening sektor iki, kamar tunggal, nanging iki dudu titik negatif. Kita ngadhepi sensor kamera sing padha karo iPhone XR. Sensor sing dihormati wektu sing ora duwe sudhut amba utawa zoom optik, seneng kualitas fotografi sing apik, diiringi mode potret sing nyenengake. Kita nemokake sawetara fitur piranti lunak sing dituduhake karo model Apple paling anyar uga Rekaman 4K 60FPS. Kamera nanging luwih unggul tinimbang sing paling dhuwur. Ing ngendi sampeyan ngelingi potongan kasebut ana ing kamera ngarep 7 MP kanthi aperture f / 2.2 lan rekaman 1080p ing 60FPS. Kekurangan gedhe ing bagean iki yaiku ora ana mode wengi, ana sing ora bisa dingerteni.

kamera iPhone 2020

Batere lan fitur liyane

Kita ora duwe data tartamtu kaya kedadeyan karo RAM, nanging bisa dibayangake manawa kapasitase bakal ana 1821 mAh saka iPhone 8. Sanajan ora ditolak manawa bisa nambah sawetara kanthi sistem chip sing luwih cilik. Kita bisa ngelingi iPhone SE asli sing duwe otonomi ora beda karo iPhone 5 / 5s sanajan nuduhake desain.

Wis diisi daya kanthi cepet, nganti 50% dikenani biaya sajrone 30 menit kanthi adaptor 18 W utawa luwih dhuwur (didol kanthi kapisah), uga Ngisi daya nirkabel Qi kaya sedulur sing luwih gedhe. Ing kothak, kita bakal nemokake pangisi daya 5W khas sing katon ing iPhone 11 (apes saiki).

Terminal kasebut diiringi Sertifikasi IP67, mula bakal tahan banyu sanajan ora kaya kakang-kakange, ana uga sing kedadeyan ing iPhone 8. Dadi terminal sing paling murah kanthi tahan banyu.

Rega lan kasedhiyan

Iki bakal dadi iPhone pisanan (sing dakeling-eling) sing ora duwe antrian ing Apple Store sing tugas amarga ana krisis sing lagi nandhang sangsara. Oalah el iPhone SE bisa dilindhungi undhang-undhang tanggal 17 April lan pangiriman pertama bakal digawe tanggal 24 April. Iki regane:

  • 64GB: 489 euro
  • 128GB: 539 euro
  • 256GB: 589 euro

Rega iPhone SE 2020

Kita njupuk kesempatan iki kanggo ngelingi Sampeyan bakal entuk Apple TV + taun gratis kanggo tuku produk iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.