IPhone X, hadiah sing paling dikarepake Natal iki

Gambar pisanan iPhone X wiwit ditampilake ing media, ora suwe sawise wiwitan taun 2017, desain penasaran amarga tab sing ditawakake ing sisih ndhuwur layar, tab sing sawise menehi presentasi, kita nemokake apa sing spesifik fungsi yaiku.

Nalika wiwit nggayuh sing begja pertama sing cadangan nalika menit pisanan wiwit Apple mbukak wektu reservasi, akeh sing dadi pangguna sing tresna maneh karo produk Apple khusus Lan ora mung ukurane, nanging uga kualitas layar OLED, bahan konstruksi, ngilangi tombol wiwitan ...

Apa sing ditawakake iPhone X kanggo kita sadurunge?

Kanggo pamula, ukuran layar. Yen sampeyan pangguna sing mesthi milih model Plus amarga ukuran layar, sampeyan bakal seneng karo iPhone X, ora mung amarga layar luwih gedhe, 5,8 inci kanthi model Plus 5,5, nanging amarga bingkai wis dikurangi nganti maksimal, nggawe piranti dadi model sing luwih bisa diatur nganggo tangan siji lan ing ngarep kabeh layar.

IPhone X nawakake, kayata model iPhone 8 lan iPhone 8 Plus, kaca mburi, kanthi pigura baja tahan karat kanthi kualitas operasi, ndhukung daya nirkabel lan tahan bledug lan banyu. Ing sisih mburi, kita bakal nemokake kamera dual 12 mpx, kanthi sensor luwih gedhe tinimbang sadurunge, lensa telephoto lan stabilisasi gambar optik.

Ora kaya taun-taun liyane, Apple milih taun iki kanggo nganakake loro warna: perak lan abu-abu ruang, ninggalake warna emas lan mawar emas, warna sing wis dadi blockbuster ing model sadurunge, nanging pasar liya, sing pungkasane nganggo iPhone, ora duwe output sing padha karo warna tradisional kayata putih, ireng utawa ruang. klawu

Batere dobel sing ditawakake iPhone X ing njero, bebarengan karo prosesor saraf A11 Bionic sing bisa nindakake 600.000 yuta operasi per detik, ngidini kanggo ngluwihi batere piranti, nggunakake normal, nganti rong dina. Mesthi wae, kita bakal nggunakake kanggo meksa maksimal, aja nganti ngarepake mukjizat saka piranti iki, amarga ing kasus kasebut, batere paling ora bisa sedina.

Anyar anyar sing mung bisa ditemokake ing iPhone X yaiku sistem pangenalan rai Face ID, sistem keamanan sing ngganti sensor bekas driji sing teka ing pasar karo iPhone 5s, sawetara taun kepungkur. ID Wajah nawakake a keamanan luwih gedhe tinimbang sensor bekas driji, bisa ngerteni wajah kita sanajan nganggo kacamata hitam, topi, syal, jaket gulu dhuwur, awake wis tuwuh jenggot, tuwuh gandum utawa kumis ...

Kajaba iku, berkat sensor ambane ing kamera Depan True iPhone ngarep X, piranti kasebut bisa digunakake ndeteksi ambane lan nawakake pemetaan rai sing ngidini kita ngganti latar mburi gambar kanthi nambah efek sing beda sing saiki mung bisa ditemokake ing studio fotografi.

Format layar anyar iPhone X, uga ngilangi tombol ngarep, iPhone X nawakake cara interaksi sing beda sing wis biasa, minangka kurva sinau sing cukup cilik, amarga kita cepet nggawe gerakan interaksi karo piranti, utamane nalika mbukak kunci piranti, ngakses aplikasi sing mbukak, tuku ing App Store.

Tuku iPhone X ing Natal iki

Mangkono, kanthi kabecikan, IPhone X wis dadi hadiah bintang Natal iki lan ora kanggo kurang. Mula, yen sampeyan uga mutusake kanggo nyakup ing surat sampeyan, nanging sampeyan ora yakin manawa bingung njaluk ing K-tuin y manfaatake kabeh kaluwihan sing ditawakake nalika tuku produk Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raúl Aviles ngandika

    artikel apik lan fotone apik tenan hehehe