IPhone X minangka telpon paling laris ing kuartal kaping pisanan ing taun 2018

Gambar saka iPhone X

IPhone X minangka salah sawijining telpon sing menehi komentar paling akeh ing sawetara wulan pungkasan. Akeh sing ndeleng piranti anyar Apple minangka gagal. Masalah sing diarani ana ing produksi telpon, ditambah rega regane ora nawakake prospek sing apik. Sanajan telpon wis dadi smartphone paling laris ing kuartal pertama 2018.

Dadi nuduhake manawa desas desus iki ora didegake. Wiwit iPhone X wis diselehake minangka sing paling laris, lan liyane saka ndhuwur 3 uga diisi karo telpon Apple. Dadi perusahaan Cupertino wis sukses kanthi sukses.

Pira wis adol telpon Apple? ing Perkiraan penjualan iPhone X ing telung wulan pertama taun iki yaiku 16 yuta unit. Penjualan apik kanggo telpon, sing mesthi ngluwihi pangarepan analis. Apamaneh karo warta negatif sing ana wulan iki.

Penjualan IPhone X

Nanging Apple seneng banget, amarga telung model ing ngisor iki uga kalebu perusahaan Amerika. Model iPhone anyar wis laris banget. Dadi aku yakin manawa wong-wong saka Cupertino seneng banget karo asil kasebut. Amarga dheweke wis ngrebut pasar sajrone telung wulan iki.

Galaxy S9 Plus uga ditampilake ing dhaptar kasebut, sing nyerang sebagian, amarga didol wulan Maret. Dadi kurang saka patang minggu wis bisa adol cukup kanggo dadi telpon paling laris nomer enem ing donya, kanthi 5,3 yuta unit.

Narik banget kanggo ndeleng angka sales kuartal kaping pindho nalika mlebu, ngerti apa iPhone X iki terus didol kanthi tarif iki utawa yen tekane sawetara model Android anyar saya akeh. Kita kudu ngenteni sawetara wulan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)