IPhone X ing tangan kita, seluler ing mangsa saiki

News Gadget ora bakal kangen sampeyan nalika ngluncurake salah sawijining terminal sing paling kontroversial ing taun-taun pungkasan, kita ora ngomong liyane kajaba iPhone X, telpon sing diluncurake dening perusahaan Cupertino sing wis nate ana ing toko wiwit wingi. IPhone X bakal ditemtokake miturut Apple kanggo ngatur teknologi mobile

Iki minangka terminal sing bisa kanthi gampang nuwuhake sawetara karep lan rasa ora puas kanthi ukuran sing padha, nanging luwih becik sampeyan nangani informasi kasebut supaya sampeyan bisa ngerti apa sing sampeyan temokake nalika tuku terminal karakteristik kasebut. Kita nganalisa lan menehi kesan kaping pisanan sing dipikolehi karo iPhone X, seluler ing mangsa ngarep sing digawa Apple saiki.

Kaya biasane, kita bakal tur kanthi apik liwat sawetara fitur sing paling relevan, nanging, Aku njupuk kesempatan iki kanggo ngelingake sampeyan supaya mbukak video sing kita lebokake ing header analisis jero iki, tim TodoApple sing kalebu anggota situs web adhine (SoyDeMac lan ActualidadiPhone) wis ngupayakake kanggo kita. Lan sawise rampung matur nuwun marang kolega lan pamaca, R. Avilés, amarga kolaborasi, kita banjur nganalisis.

Tenaga kasebut disedhiyakake dening A11 Bionic, prosesor paling kuat

Kepiye uga, Apple mutusake nyelehake kabeh daging ing panggangan nganggo terminal kasebut, amarga diwenehi A11 Bionic sing diprodhuksi dening TSMC dirancang dening perusahaan Cupertino, prosesor enem inti konfigurasi sing padha, sing loro diarani kinerja tinggi rembulan, lan papat liyane jenenge Mistral, khusus kanggo tugas sing kurang nuntut lan mulane kanthi konsumsi batere luwih murah, total 2,06 jam GHz lan memori 3 GB RAM. Kanggo penyayang telpon sing nginstal sistem operasi Android, iki dudu nomer sing bisa nggawe sampeyan rumangsa guncang, nanging kasunyatane yen diiringi iOS 11, terminal kasebut entuk skor paling apik ing geekbench sing relevan. Kepiye cara liyane, kanggo ngatur tugas otentikasi ing antarane liyane, duwe prosesor co-Apple, M11.

Ing babagan panyambungan sing ana 802.11ac Wi-Fi lan sambungan Bluetooth 5.0. Apple pungkasane kalebu Teknologi pangisi daya nirkabel Qi, kompatibel karo meh kabeh pangisi daya sing disertifikasi, supaya batere dobel ora luwih lan ora kurang saka 2.716 mAh tokoh liyane sing ora dhuwur banget yen kita nyawang kompetisi, nanging sing paling gedhe sing nate dilengkapi ing iPhone. Kita ora lali maneh babagan inovasi sing dituduhake nganggo edhisi paling anyar, iPhone 8, kita ngomong babagan ngisi daya cepet. Asil cendhak yaiku sawetara jam panggunaan sing meh padha karo sing ditawakake iPhone 8 Plus. Pungkasan, kita bakal njupuk akun sing ditemokake resistensi banyu lan bledug IP67, paling ora sertifikasi, nanging sampeyan ora ngajak sampeyan nyelehake kanthi gampang, nyatane terminal ing tangan katon alus banget. Kita pancen lali kaya biasane ing Apple sajrone rong generasi jack headphone.

Taruhan desain lan bahan sing ora disenengi kabeh wong

Babagan dimensi, kita duwe 143.3 x 70.9 x 7.7 milimeter kanggo 174 gramOra entek banget, nanging nganggep kekuwatan lan perangkat keras sing ana ing njero, katon ora patiya abot, nanging kasunyatane wis mangan panganan cuci mulut luwih akeh tinimbang iPhone 8.

Ing ngarep, iku sing ditampilake iPhone 8. Kaping pisanan, kita ora bisa mandheg ndeleng tab kasebut ing sisih ndhuwur, watesan ireng ing endi hardware sing dirancang kanggo digunakake ing pemindai pangenalan rai kalebu, nanging kasunyatane yaiku iOS nggawe salah sawijining bagean liyane ing layar nalika pangembangan paling akeh tugas padinan. Nanging, sing nggawe percoyo sing paling murni yaiku kasunyatane yen ana gelas ing sisih mburi lan sawetara pinggiran baja sing dipoles sing nggawe ayu banget amarga ora tahan banget, tetes ora bakal dadi kanca sing paling apik kanggo telpon adhedhasar baja.

Kamera lan cara kondhang ing telpon kanthi vertikal ora bisa ngyakinake kabeh wong, nanging kasunyatane yaiku ing ngarep lan ing mburi Apple wis ati-ati kanggo nggawe telpon sing bisa dibedakake karo mripat liyane ... apa iki sing dikarepake Apple wiwit wiwitan?

Kabisat kualitatif ing layar sing durung tau ana ing Apple

Kita miwiti nganalisa panel 5,8?, Kanthi résolusi total 2436 × 1125 (458 dpi) True Tone. Luminositas tumindak kanthi cara sing ora bener, lan titik sing cukup apik miturut tes kita yaiku nada putih, papan panel OLED jinis iki cenderung goyah. Asil kasebut apik, nanging adoh saka apa sing bisa ditawakake Samsung Galaxy S8, kasunyatane wis bisa digunakake, panel kasebut apik, nanging ora keadilan ing terminal yen sampeyan dadi petugas alternatif liyane . Mesthi wae, iki minangka kabisat sing penting, pungkasane nglirwaake layar LCD sing digunakake perusahaan Cupertino, sing paling apik ing ceruk pasar.

Iki ora bisa ditemtokake kanggo tuku, nanging apa sing diarepake saka telpon sing regane luwih saka sewu euro. Iki minangka fitur sing luwih penting, panel ing level terminal kaya ngono, sawetara ponsel paling dhuwur saiki. Cekakipun, kita ora pengin fokus banget ing layar, bisa digunaake kaya panel OLED liyane, nanging kita kudu ndeleng umure. Aspek sing paling mbedakake yaiku mode True Tone sing narik kawigaten para penyayang sing kurang jenuh lan warna sing luwih realistis.

Face ID, revolusi gedhe anyar kanggo identifikasi biometrik

Nalika nyoba kanggo nyoba fitur anyar iki, Sejatine aku ora nemokake wektu tundha luwih gedhe tinimbang sing bakal digunakake nggunakake, contone, Touch ID, paling ora cukup kanggo njupuk akun. Nanging kasunyatane yaiku kita ora cukup ngerti supaya bisa ngetung kanthi efisien lan cepet, scanner rai tumindak kanthi spektakuler, luwih-luwih nalika nggunakake fitur sing khusus kanggo Animoji, kasunyatane bisa digunakake ing pirang-pirang kahanan sing ora bisa ditindakake, saengga kita nyoba nganggo kacamata hitam lan ora dikunci tanpa kedhep, nanging menehi jaminan manawa ing jangka menengah lan jangka panjang iki bisa dadi teknologi ing mbesuk. kanggo kula bagean.

Kasunyatane yaiku nuduhake manawa Apple wis kerja keras ing Face ID lan durung ngluncurake sistem sing ora apik, tanpa rampung utawa kaya ngono, iku sistem sing luwih akurat tinimbang sistem sing ditemokake ing kompetisi, nanging nganti sepira dandan iki migunani, kita ora ngerti carane ngetung. Mesthi wae, driji saya ora kejawab pamaca sidik jari, lan kaya aku, bakal ana atusan pangguna.

Stabiliser dobel (OIS), Apple nang kamera

Apple wis mutusake masang kamera sing padha sing bisa ditemokake ing iPhone 8 Plus kanthi siji pengecualian, OIS wektu iki ana ing lensa loro kasebut. Loro-lorone sensor duwe 12 Mpx, duwe aperture f / 1.8 kanggo salah sijine lan f / 2.4 kanggo liyane. Asil njero ruangan wis cukup apik, nanging Apple isih ora bisa ngolah gambar uga Samsung. Kanggo ngiringi, kita nemokake lampu kilat True Tone kanthi ora kurang saka patang titik lampu LED.

Kanggo kamera ngarep, 7 Mpx sing ora bisa dipikirake kanthi aperture f / 2.2 sing didhukung sensor True Depth kanthi tujuan supaya bisa ngasilake efek kabur sanajan duwe sensor gambar tunggal. Minangka kanggo ngrekam video, kita bakal duwe pilihan resolusi gratis Full HD ing 20, 60 lan 240 FPS, uga 4K ing 24, 30 utawa 60 FPS, sing nggawe piranti seluler nganggo kamera rekaman paling apik ing pasar, saiki.

Putusan kula ing iPhone X

Apple wis nggawa masa depan maneh kanthi ngetrapake saiki. Nanging, kita kudu ngerti konsep tartamtu sadurunge tuku telpon iki, kanggo wiwitan ora kanggo kabeh pamirsa, regane cukup angel banget, ora kurang saka 1159 euro ing versi 64 GB. Sing luwih parah, nalika tuku sampeyan kudu eling yen sampeyan lagi ngagem sing beda, ora duwe sensor bekas driji lan iki minangka telpon paling radikal sing dideleng perusahaan Cupertino sajrone pirang-pirang taun, sing bisa nggawe sampeyan frustasi lan nyenengake sampeyan. Ing bagean piranti lunak yaiku Apple saiki wis ora seneng, nanging mung sawetara wektu nganggo iPhone X ing tangan sampeyan kudu ngerti manawa isih duwe insinyur perangkat lunak seluler paling apik ing rangking.

IPhone X ing tangan kita, seluler ing mangsa saiki
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
1159
  • 100%

  • IPhone X ing tangan kita, seluler ing mangsa saiki
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Awet
    Penerbit: 80%
  • Rampung
    Penerbit: 98%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Layar
    Penerbit: 95%
  • Software
    Penerbit: 95%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Hardware paling apik
  • Layar

Contra

  • Alus banget
  • Ora Ana ID Tutul

Cekakipun, kula nate nemokake telpon paling apik sing wis ditinjau ing kene, telpon sadurunge, mula ora bisa nyenengake kabeh wong. Sadurunge wangsulan babagan apa aku bakal entuk utawa ora, polahku bengkong, malah aku isih akeh sing kudu mikir.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raúl Aviles ngandika

    Wis lan bakal dadi seneng kanggo kolaborasi karo sampeyan!
    Review apik!

  2.   David ngandika

    Tinjauan sing apik banget, mung siji informasi, batere X dudu sing paling gedhe sing dipasang ing iPhone.
    6+, 6s + lan 7+ duwe kapasitas luwih dhuwur kanthi masing-masing 2915mAh, 2750mAh lan 2900mAh.

<--seedtag -->