Jabra Elite 75t, analisis produk sing bunder banget

Kita terus nganalisa produk audio, utamane headphone TWS merek sing paling kontras kanggo nawakake alternatif ing tabel lan kanggo nggampangake pilihan produk sing cocog karo kabutuhan lan ekonomi, lan kanthi urutan, headphone anyar teka ing tabel. analisis.

Kita ngomong babagan salah sawijining produk Jabra sing paling diwasa, headphone Elite 75t, temokake analisis jero karo video lan unboxing rinci. Kita ngandhani apa sing wis dialami lan apa sing tuku tuku headphone TWS iki sing wis dibahas.

Kaya pirang-pirang acara liyane, kita duwe video ing sisih ndhuwur supaya sampeyan bisa ngurmati kothak kothak, kemungkinan konfigurasi lan mesthine kabeh rincian analisis produk sing jero, mula disaranake sampeyan luwih dhisik sadurunge utawa sawise maca analisis rinci. Luangake kesempatan kanggo langganan saluran, supaya ana pitakonan ing kothak komentar lan saengga bisa mbantu sampeyan terus nggawa jinis konten iki, Apa dheweke wis tenanan? sampeyan bisa tuku kanthi rega sing menarik banget ing Amazon.

Bahan lan desain: Fungsi lan resistensi

Kita ngomong babagan headphone ing kuping TWS kanthi desain sing cukup dibedakake, bagean sing dikompresi, tanpa elongasi ing njaba, lan dhasar dhukungan saka bantalan sing dipasang ing kuping. Dheweke cocog banget, lan kayane ora cocog karo tes olahraga kita, nanging kanggo iki sampeyan kudu milih bantal sing paling cocog karo kuping tartamtu. Bobotane sithik banget, udakara 5,5 gram kanggo saben earphone, kanthi dimensi sing dikompresi banget. Nyatane, yen diwenehi plastik matte, kita bisa uga mikir manawa kualitase cukup, beda banget karo kasunyatane, kayane produk tahan ing tes kita lan enteke diapresiasi nalika dawa nggunakake.

  • Bobot kotoran: 35 gram
  • Bobot saben kuping: 5,5 gram
  • Ukuran kothak: 62.4 x 19.4 x 16.2 mm
  • Werna: Ireng, abu-abu lan emas

Dene kasus kasebut, desain elongated lan persegi panjang kanthi akeh kurva, bobote total 35 gram lan duwe indikator, uga port USB-C ing sisih mburi. Cukup tahan, sentuhan sing nyenengake lan komposisi sing menehi kita rasa kualitas. Kita aja lali yen headphone iki disertifikasi IP55, Sanajan ora bisa direndhem, klasifikasi iki bakal njamin paling ora kita bisa olahraga tanpa wedi nandhang kringet utawa sporadis.

Karakteristik teknis lan swara

Kita miwiti karo sing penting, swarane, duwe bandwidth speaker 20 Hz nganti 20 kHz kanggo speaker nalika muter musik lan 100 Hz nganti 8 kHz yen ana telpon. Kanggo iku, nawakake driver kanggo saben earphone 6mm kanthi kekuwatan sing cukup, lan bakal diiringi papat mikropon MEMS sing bakal mbantu kita ngundang telpon sing cukup jelas. Yen sampeyan pengin ngerti kepiye telpon dirungokake, sampeyan bisa ndeleng video kasebut, ing endi tes mikropon, cekak se bisa mbela kanthi apik lan nelpon, ngelingi manawa ana perlindungan saka angin, bisa ditrima.

Kita ora duwe pambatalan swara, kita duwe pembatalan swara pasif sing diwenehake kanthi bentuk bantalan lan iki bakal gumantung banget karo cara nggawe. Kanggo iki, kaya sing wis diandharake sadurunge, kita wis nggunakake bantalan kanthi ukuran sing beda-beda. Pembatalan swara pasif cukup sukses, nuduhake manawa dheweke wis makarya ing aspek iki lan cukup kanggo nangani transportasi umum saben dina tanpa kakehan embel-embel.

Otonomi lan level konektivitas

Babagan batere, kita ora duwe data tartamtu babagan mAh sing ditangani saben headset uga kasus pengisian daya tartamtu. Ya, kita kudu negesake manawa dhasar ngisor kasus pengisian daya nduweni kompatibilitas kanggo ngisi daya nirkabel kanthi standar Qi. Kanggo bagean, dhewekeNgisi daya cepet bakal ngidini kita kanthi otonomi 15 menit nganti 60 menit, njupuk luwih saka sak jam kanggo ngisi daya sing lengkap. 

  • Memori sinkronisasi: 8 piranti
  • Scope: udakara 10 meter
  • Profil Bluetooth: HSP v1.2, HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.6, SPP v1.2

Minangka bagean, amarga konektivitas Bluetooth 5.0 lan profil sing kompatibel, otonomi sing dijanjeni 7 jam meh dianut, beda-beda gumantung karo volume maksimum sing wis diwenehake.

Kualitas audio lan aplikasi Jabra Sound +

Jinis-jinis aplikasi kasebut, sejatine, nganggep saya nambah nilai sing penting. Liwat Jabra Sound +, kasedhiya kanggo iOS lan Android, sampeyan bakal bisa ngatur akeh parameter headphone sing bakal nggawe pengalaman sampeyan luwih lengkap. Mula, kita ngaktifake HearTrhoug Kanggo nyuda swara angin, pilih asisten swara, kamungkinan kanggo nggoleki headphone lan ing ndhuwur kabeh update kasedhiya ing app (ing video kita bisa dideleng).

  • App kanggo iOS> LINK
  • Aplikasi Android> LINK

Dene swarane, Jabra Elite 75t Aku kaget karo volume volume sing ditawakake, sing dadi topeng ora ana Pembatalan Noise Aktif. Nanging, bass ditandhani kanthi gedhe miturut karepku, soko sing bisa kita ngatasi kanthi persamaan aplikasi. Ing nada liyane, katon kaya sing disetel lan nawakake kualitas sing cocog karo rega produk.

Pendapat editor

Pungkasan, kita bakal ngomong babagan rega, sampeyan bisa tuku kanthi tawaran tartamtu saka € 129 ing titik penjualan sing biasane kayata Amazon utawa situs web Jabra. Sampeyan wis ngerti manawa kita menehi saran babagan rega paling apik. Ing kasus iki, sampeyan duwe headphone kanthi rega sing luwih dhuwur, kanthi nggunakake fungsionalitas, nanging kanthi jaminan manawa Jabra ngurus, diakoni ing saindenging jagad kanggo jinis produk iki. Nanging, amarga wis suwene ing pasar, sampeyan bisa milih alternatif kanthi dhuwit kanthi luwih larang utawa uga bisa mbatalake swara aktif.

Jabra Elite 75t
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
129
  • 80%

  • Jabra Elite 75t
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 26 Maret 2021
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Fungsi
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Aplikasi sing sukses banget
  • Desain premium lan aran
  • Kualitas audio sing apik

Contra

  • Rega dhuwur
  • Tanpa ANC
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.