Jabra Elite 85t, ing ndhuwur pembatalan kualitas audio lan gangguan swara

Jabra minangka perusahaan audio sing wis suwe ngiringi produk karo kabeh kabutuhan, mula luwih becik sampeyan priksa kanggo review sadurunge kanggo njaluk ide. Ing wektu iki, kita bakal ketemu karo salah sawijining produk "premium" paling saka kabeh sing diproduksi Jabra nganti saiki.

Headphone Jabra Elite 85t tetep nganggo alternatif Apple lan Sony tanpa kerumitan. Temokake karo Jabra Elite 85t iki ing analisis jero babagan kualitas audio lan pembatalan swara, apa sampeyan bakal kangen? Mesthi ora.

Desain lan bahan: Raos luwih saka estetika

Jabra, sanajan misuwur kanthi kekuatan lan kualitas nglumpukake produke, mula ora misuwur amarga desain estetika. Sifat iki ditampilake maneh ing Jabra Elite 85t, headphone sing adoh banget ora estetis ing pasar. Umume umume gedhe lan kandel, lan ora bisa ditonjol banget. Ing kasus iki, kita wis nyoba edisi sing nggabungake nada ireng lan tembaga ing rincian utama. Nanging, kabeh diukur ing Jabra.

  • Dimensi
    • Headphone: 23,2 x 18,6 x 16,2mm
    • Kasus: 64,8 x 41 x 28,2 mm
  • Bobot
    • Headphone: Saben 6,9 gram
    • Kasus: saben 43,7 gram

Desaine dirancang kanggo cocog karo kuping lan tetep ana ing kana. Umume, dheweke kepenak kanggo pangguna sing ora "nolak" headphone ing kuping. Nanging, aku kudu ngakoni manawa aku ora kepenak banget ora nggunakake headphone iki, nanging kabeh sing duwe format iki, sing uga ora bakal mengaruhi analisis kita. Kanthi cara iki, kanthi ringkes, kita nggawe kesimpulan yen Jabra Elite 85t iki dudu headphone sing bakal sumunar kanggo desain sing luar biasa, nanging kanggo kualitas lan ergonomis sing bisa dibangun.

Konektivitas lan aplikasi

Iki Jabra Elite 85t duwe konektivitas Bluetooth 5.0, sing bakal mbantu kita nggawe koneksi nirkabel otomatis sanalika kita ngilangi kasus kasebut. Ing bagean iki, operasi kasebut bisa diarepake saka perusahaan kasebut. Kita duwe codec transmisi SBC musik ing format "universal" lan kita terus menyang AAC Apple duweke nalika nggunakake Mac, iPhone utawa iPad. Kajaba iku, headphone kompatibel karo kabeh jinis piranti.

 

  • App kanggo iOS> LINK
  • Aplikasi Android> LINK

Aplikasi kasebut, sing sadurunge wis dites ing review liyane, cukup ditambah.  Liwat Jabra Sound +, kasedhiya kanggo iOS lan Android, sampeyan bakal bisa ngatur akeh parameter headphone sing bakal nggawe pengalaman sampeyan luwih lengkap. Aplikasi iki minangka kanca sing sampurna sing bakal ngidini kita nyetel limang level efektif pambatalan swara uga  KrunguTrhoug Kanggo nyuda swara angin, pilih asisten swara, kamungkinan kanggo nggoleki headphone lan ing ndhuwur kabeh update kasedhiya ing app (ing video kita bisa dideleng).

Kualitas audio

ing Jabra Elite 85t Iki minangka tugas sing cukup apik ing babagan headphone True Wireless (TWS), ing ngendi kita nemokake panyimpangan sejatine, ora kaya ing analisis. Tetep ing level sing padha karo pesaing liyane ing pasar nalika babagan rega, mesthine paling ora bisa diarepake.

  • Sedheng lan dhuwur: Kita nemokake perwakilan sing apik kanggo jinis frekuensi iki, kanthi kemampuan kanggo ganti salah siji karo liyane, dinamisme lan ing ndhuwur kabeh kasetyan gegayutan karo swara sing dipancarkan. Swara para penyanyi nalika tes karo Artic Monkeys and Queen wis direproduksi kanthi bener.
  • Kurang: Ing prekara iki, Jabra bisa uga "komersial" kanthi nawakake bass sing luwih apik, sejatine dheweke paling disenengi ing sawetara musik komersial saiki, nanging bisa uga ana konten nalika kita ganti dadi rock.

Ing kasus apa wae, titik negatif saka bass sing ditingkatake iki bisa diatasi kanthi nggawe pangaturan kanggo ekualiser saka aplikasi. Mesthi ilang yen dheweke milih audio sing luwih "nuntut" nganggo codec aptX.

Minangka kanggo telpon, Headphone iki nuduhake pangembangan interlokusi sing apik, kita wis verifikasi manawa kita ora mung bisa ngrungokake kanthi apik, nanging uga bisa ngrungokake kanthi cetha, sanajan ana kahanan angin lan swara njaba sing bisa ditanggulangi kanthi apik.

Pembatalan swara lan otonomi

Babagan pambatalan swara, kudu dielingake yen aku nemokake cukup apik lan bisa uga kita bisa nyelehake ing antarane limang pambatalan swara paling apik piranti True Wireless. Mode HearThrough Ngrampungake apa sing dibutuhake, sanajan sejatine ora nggayuh level pesaing kanthi mode "transparansi" gaya AirPods Pro, nanging bisa ditanggulangi kanthi cara sing luar biasa. Kanggo digunakake kanthi rutin, pambatalan swara luwih saka cukup lan paling ora bisa memenuhi apa sing dijanjekake.

  • Kanthi ngisi daya nirkabel Qi

Babagan otonomi, perusahaan kasebut janji luwih akeh tinimbang limang jam puter maneh musik terus yen kita duwe pambatalan swara mesthi urip. Nanging, otonomi ditetepake luwih saka iku, volume nalika ngasilake konten bakal nggawe batere iki beda-beda, lan kasunyatane yaiku ing tes kita entuk limang jam sing dijanjekake Jabra. Kanggo ngisi daya kanthi lengkap, kita butuh udakara rong yen mung ngisi daya headphone liwat kasus kasebut, nalika ngisi kabeh piranti butuh udakara 40 menit maneh. Ing aspek otonomi sing jelas, Jabra 85t minangka produk sing luwih saka cukup.

Pendapat editor

Jabra Elite 85t sing sampeyan bisa tuku ing Amazon saka 229 euro Iki minangka produk kinerja tinggi sing katon langsung ing kompetisi. Dheweke menehi apa sing dijanjekake, tanpa mangu-mangu, nanging isih kekurangan tambahan dadi produk estetis, sing bisa nggawe sawetara pangguna mikir maneh sing tuku. Regane regane larang, nanging ing sisih liya, kualitas swarane apik banget, uga uga pambatine swara.

Elit 85t
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
229
  • 80%

  • Elit 85t
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • ANC
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Kualitas audio spektakuler
  • Salah sawijining ANC paling apik ing pasar
  • Otonomi gedhe

Contra

  • Desain resiko sithik
  • Aku kangen dhukungan liyane

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.