Jabra Elite 7 Pro, review kanthi sarat teknologi [Review]

Sepisan maneh lan kaya kedadeyan sadurunge karo produk liyane saka perusahaan produk swara kondhang iki, Jabra nandur piranti anyar ing tabel analisis supaya bisa nganalisis kanthi jero lan ngerti kabeh ciri.

Temokake karo sing anyar Elite 7 Pro, earbud TWS berkualitas tinggi saka Jabra kanthi sensor lan teknologi inovatif sing nggawe dheweke spesial. Kita kepengin weruh, apa regane pancen cocog karo desain sing bisa dingerteni maneh lan ningkatake kualitas swara lan mikropon ing ndhuwur liyane. Ati-ati, amarga karo kita sampeyan bakal bisa nemokake kabeh rahasia.

Bahan lan desain

Jabra Elite 7 Pro iki dudu renovasi desain sing khusus diarani. Kaping pisanan amarga akeh warisan saka model Jabra sadurunge, nomer loro amarga palet warna uga diwarisake kita temokake: Grey / Ireng; Ireng lan emas. Utamane digawe saka plastik alus lan kita duwe telung bantalan kanthi ukuran sing beda kanggo adaptasi kanthi apik kanggo kabeh pangguna. Kita kudu nyebutake, ya, manawa kita ngadhepi headphone ing-kuping, mula padane dadi pinunjul khusus gel kuping kanthi kekandelan sing beda saka njaba gumantung saka ukuran lan pucuk sing luwih kerucut lan dibunderaké.

Aspek iki mesthine ora bisa mbantu para pangguna sing duwe masalah nalika nggunakake headphone ing kuping, sing mung katon puas karo headphone kasebut kanthi efek sedhot. Jabra Elite 7 Pro anyar iki 16% luwih cilik tinimbang model sadurunge lan bobote mung 5,4 gram, mula dheweke rumangsa dibangun kanthi alus, entheng lan dinamis.

Sanajan ora duwe sertifikasi khusus, Jabra mesthekake yen tahan karo banyu lan bledug, mula yen sampeyan ndhaptar karo Jabra Sound + perusahaan menehi garansi rong taun tumrap kerusakan sing disebabake dening bledug lan banyu, angel diapikake nang iki, amarga akeh merek sing nawakake resistensi beda ing piranti kasebut sawetara kaya Jabra wani menehi jaminan babagan iki. 

Kanggo nganyari maneh desain, jarene wis nggunakake analisis 62.000 kuping sawise enem generasi pembangunan. Ing njaba headphone, kita duwe tombol fisik nyata kanggo mbantu nggunakake kanthi luwih nyaman. Ing kasus iki, kasus pengisian daya nggunakake a Port USB-C dununge ing area ngarep (ora nate ndeleng ing earbuds TWS sadurunge).

Karakteristik teknis

Jabra milih nggawe maneh Teknologi nirkabel 100%, Kanggo iki, dheweke nggunakake Bluetooth 5.2, versi paling anyar saka sistem puter maneh nirkabel sing paling umum ing pasar. Ora kaya kedadeyan sadurunge, saiki Jabra karo dheweke Elite 7 Pro ngidini kita nggunakake headset siji, tanpa prelu njupuk abdi utawa jembatan ing antarane kalorone. Iki minangka fitur sing akeh dituntut para pangguna taun kepungkur lan Jabra kayane nolak. Ora bakal kasep yen kabegjan iku apik, kaya paribasan sing paling klasik.

Ing njero headphone, Jabra milih Swara MultiSensor, papat mikropon Advanced Sensor Voice Pick Up (VPU) kanggo saben headphone. Dheweke diaktifake nalika angin lan nggunakake teknologi konduksi balung kanggo ngirim swara liwat geter ing rahang. Kanthi cara iki bisa ndeteksi lan mbatalake swara angin lan ora ngganggu pesen kita nalika nelpon. Sejatine, iki minangka kemajuan paling penting sing bisa dakwujudake ing headphone TWS nalika ngomong babagan njaga kualitas telpon, tanpa mangu-mangu ing aspek iki, aku bisa uga nemoni piranti sing paling apik ing pasar.

Pembatalan lan kustomisasi swara

Kaya model sadurunge, Jabra tetep totoan ing Pembatalan Noise Aktif (ANC) sing bakal ngidini kita, liwat sawetara panyesuaian sederhana, supaya bebas saka stres lan nambah produktivitas. Minangka kedadeyan sadurunge, Jabra Elite 7 Pro iki lungguh langsung ing podium bebarengan karo FreeBuds Pro lan AirPods Prutawa miturut tes kita, lan Jabra nindakake pambatalan swara iki kanthi apik, sanajan kita mbayangake manawa ana gandhengane karo bantalan lan desain aneh.

Kita duwe cara Krungu sing bakal ngidini kita nggunakake mikropon internal kanggo njupuk swara lan ngasilake kanthi selektif. Kebeneran iki saka mode sekitar Pancen bisa digunakake kanthi apik, tanpa kecemerlangan, nanging kita sing ora seneng banget mbatalake swara iki, bakal ngindhari. Kita bakal bisa ngatur kabeh iki liwat aplikasi Sound +.

Ing kasus iki, Jabra Elite 7 Pro bakal duwe sawetara sambungan (soko sing bakal teka karo nganyari piranti lunak mengko) lan kompatibel karo asisten swara utama Saka pasar.

Kualitas audio lan otonomi

Sing paling penting babagan jinis headphone iki ora diragukan, kualitas swara lan amarga Jabra ora duwe persaingan.

  • Sedheng lan dhuwur: Kita nemokake perwakilan sing apik kanggo jinis frekuensi iki, kanthi kemampuan kanggo ganti antarane siji lan liyane, dinamisme lan ndhuwur kabeh kesetiaan babagan apa sing bakal dirungokake.
  • Kurang: Ing kasus iki, Jabra ora nindakake dosa kanthi "komersial" sing nawakake bass sing dipersonalisasi kanthi khusus.

Ing babagan otonomi, Jabra Iki njanjeni otonomi 8 jam (sing wis rampung) sanajan Pembatalan Noise Aktif diuripake, nganti 30 jam yen kita duwe tuduhan ing kasus kasebut. Kasus kasebut bakal menehi kita daya cepet sing bisa digunakake nganti sakjam maneh, mung limang menit kanggo ngisi daya, nanging amarga ora akeh informasi babagan iki, mula durung bisa mriksa suwene wektu pangisian daya kebak.

Mratelakake panemume Editor

Sepisan maneh Jabra mbuktekake manawa bisa larut kanthi langsung ing desain nalika terus nawakake produk kanthi kualitas swara sing relevan lan teknologi paling anyar. Yen produk sing diproduksi dening Apple, Samsung utawa Huawei, kita mesthi bakal nyelehake ing kabeh headphone TWS, lan kudune kudune.

Jabra Elite 7 Pro iki regane 199,99 euro, lan regane bisa dadi titik negatif utama dibandhingake karo saingan. Kasedhiya wiwit tanggal 1 Oktober ing titik-titik utama sing adol.

Elite 7 Pro Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
199,99
  • 80%

  • Elite 7 Pro Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Kualitas swara berkualitas tinggi
  • Aplikasi lengkap lan apik dileksanakake
  • ANC sing apik lan otonomi sing apik

Contra

  • Desaine terus dadi Jabra
  • Regane nggawa dheweke adoh saka kompetisi

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)