Jabra nganyari sawetara produk kanthi telung headset seri Elite

Jabra setya karo teknologi lan swara sing berkualitas, kita wis nganalisa akeh piranti ing kene ing Actualidad Gadget lan ora bakal mandheg banget yen dheweke kepengin nggunakake taun iki taun 2021 kanggo ngluncurake seri produk sing apik kanggo terus njaga level nganggo swara nirkabel. Jabra nampilake Elite 3, Elite 7 Pro lan Elite Active, headphone anyar kanggo kabeh pamirsa.

Jabra Elite 3

Jabra ngetik produk level langsung karo Elite 3, piranti sing nawakake speaker 6 milimeter, ekualiser ing aplikasi, codec lan Teknologi Qualcomm aptX HD lan nganti otonom jam otonomi sing bakal ditambah nganti 28 jam amarga kothak pengisian daya kalebu. Temenan, kita ora duwe pambatalan swara aktif, nanging negesake manawa fungsi HearThrough, pangguna bisa ngakses swara ing lingkungane. Rentang warna kalebu biru laut, abu-abu peteng, lilac, lan krem ​​cahya.

Jabra Elite 7 Pro

Headphone mewah anyar saka Jabra iki bakal nampilake teknologi MultiSensor Voice, Jabra kanthi teoritis kanggo menehi swara kualitas profesional. Temenan iki diiringi teknologi pembatalan swara aktif sing dadi ciri khas perusahaan kasebut.

Ing level otonomi, kita bakal bisa mainake maneh suwene 9 jam kanthi aktif ANC sing bakal nganti 35 jam yen ngomong babagan kothak pengisian daya, kanthi cara, duwe resistensi banyu IP57 kanthi sakabehe. Kanggo njupuk keuntungan saka teknologi HD aptX, nggunakake Bluetooth 5.2 lan temenan padha yakin bisa nggunakake independen (tanpa handset budak), uga sistem sambungan simultan menyang macem-macem piranti.

Kanggo Android, asisten virtual utama kayata Google Home lan Alexa bakal ngatur sistem integrasi, nalika nganggo iOS, luwih becik bisa digunakake liwat Siri.

The Jabra Elite 7 Aktif kanthi nutupi pelopor ShakeGripTM, sampurna kanggo pangguna kanthi gaya urip aktif.

Tanggal rilis lan rega

Elite 3 bakal kasedhiya wiwit tanggal 1 September, dene Elite 7 Pro lan Elite Aktif bakal kasedhiya wiwit tanggal 1 Oktober. Kabeh produk bakal kasedhiya ing toko sing dipilih kanthi rega sing disaranake:

  1. Elite 7 Pro: € 199,99
  2. Elite 7 Aktif: € 179,99
  3. Elit 3: € 79,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.