Jabra taruhan ing Evolve2 75 kanggo lingkungan hibrida

Teleworking utawa pilihan kanggo makarya ing panggonan sing padha manggon nggawe kita luwih penting yen bisa kanggo headphone, soko sing Jabra wis fokus ing. Kanthi cara iki, dheweke mutusake supaya ora kantun kesempatan sing ditawakake owah-owahan arah iki ing jangkoan teknologi headphone headband kanggo nawakake produk nganti saiki unik.

Jabra Evolve2 75 anyar minangka headphone hibrida sing dirancang kanggo nambah produktivitas, kualitas audio lan kesenengan musik bebarengan. Ayo goleki Jabra Evolve2 75 anyar iki lan kenapa dheweke khusus banget.

Headphone iki duwe desain bantalan kuping kulit ganda, sing nambah unit sing ana lan nyuda tekanan ing kuping supaya luwih kepenak. Kaya biasane, Jabra njaga kualitas bahan konstruksi uga entheng lan kekuwatan model sadurunge.

Iki sawetara fitur utama lan specifications saka Evolve2 75 anyar sing Jabra ngarahake kanggo nelukake pasar headphone kanggo kerja lan dolanan:

  • Pembatalan swara 26% luwih akeh tinimbang Evolve 75 amarga Jabra Advanced ANC sing bisa diatur, chipset khusus lan Teknologi Jabra Dual Foam anyar.
  • Mikrofon Open Office Premium kanthi lengen mikropon sing didhelikake 33% luwih cendhek tinimbang Evolve 75
  • Teknologi karo 8 mikropon dibangun ing
  • Nganti 36 jam musik lan 25 jam obrolan
  • Personalisasi karo Jabra Sound + lan Jabra Direct
  • Musik sing kuat karo speaker 40mm lan codec AAC

Singkatipun, iki babagan nambah headphone headband sing wis ana ing katalog produk lan kayane. Jabra Evolve2 75 anyar iki bakal dadiKasedhiya wiwit 15 Oktober ing situs web Jabra lan toko 329 euro utawa 349 dolar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.