Nokia 5G sing jengkol cedhak banget

nokia 5g

Wis sawetara wulan, kita wis maca ing macem-macem media ing sektor kasebut Nokia bakal totoan akeh banget ing 5G. Soko umum ing pirang-pirang produsen sing pengin tetep aktif lan anyar. Nanging kudu dingerteni manawa mung Nokia sing wani negesake Bakal "nggawa" 5G kanggo masarakat umum liwat smartphone sing luwih terjangkau.

Sajrone wingi kita wis bisa ngerti pratelan kasebut saya cedhak dadi kasunyatan. Lan akeh sing disalahake amarga prosesor Qualcomm anyar, sing bakal digunakake saliyane kanggo smartphone canggih liyane.

Nokia bakal nggawe 5G luwih terjangkau

Kaya dene teknologi paling anyar lan paling canggih sing smartphone wis mboko sithik, kisaran paling eksklusif lan paling larang yaiku sing pertama nawakake. Lan minangka aturan umum, duwe paling anyar paling anyar uga tegese kudu nggawe investasi luwih dhuwur. Lumrah yen ndeleng carane ana versi anyar Samsung Galaxy S1o sing duwe 5G.

Inggih Nokia wis ngusulake aja akses menyang smartphone kanthi teknologi sambungan 5G ora mung dilindhungi kanggo sawetara wong. Kandhani teknologi iki sambungan sing nyoba wong mung bisa ngelem, bisa uga uga ing kanthong luwih "normal". Taruhan, yaiku Nokia, sing bisa digunakake kanggo entuk legiun pengikut.

Nokia 8.2

Kripik anyar digawe dening Qualcomm, pemroses Snapdragon 865 lan Snapdragon 765, dheweke duwe orientasi sing jelas tumuju 5G, lan uga kanggo intelijen buatan. Rong teknologi paling maju lan paling maju ing sawetara wulan pungkasan. Lan khusus, snapdragon 765, bisa uga wong loro sing paling asor, bisa dadi sing dipilih kanggo pakan Nokia anyar kanthi konektivitas 5G.

Smartphone Nokia kanthi 5G bakal teka kanthi aman ing taun 2.020, sanajan ora duwe tanggal resmi, lan uga jeneng piranti kasebut. Sawetara jam sawise ngerti Nokia 8.2 sabanjure, ana kemungkinan bakal dipilih kanggo nggabungake chip Snapdragon 765 anyar. Sesuk kita bakal ninggalake keraguan. Apa Nokia bakal ngasilake maneh maneh amarga 5G?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->