Jan Koum, pangadeg lan CEO WhatsApp, mudhun

WhatsApp entuk rekor pangguna anyar saben dina

Sawetara wulan pungkasan sibuk banget kanggo Facebook lan perusahaan sing kalebu jaringan sosial. Nanging kayane masalahe durung rampung. Amarga saiki ing mundur saka CEO lan pangadeg WhatsApp. Kita ngomong babagan Jan Koum sing nembe ngandhani yen dheweke bakal ninggalake jabatane ing perusahaan sing didegake. Katon yen ketegangan lan hubungan sing ala karo Mark Zuckerberg ana gandhengane karo keputusan iki.

Amarga kalorone duwe pendapat sing beda banget babagan keamanan data, privasi lan enkripsi. Kayane proposal paling anyar saka Zuckerberg, kanggo nggabungake WhatsApp karo Facebook, saengga ngilangi kamardikan, durung cocog karo Jan Koum.

Mula, sampeyan njupuk keputusan kanggo mundur ing perusahaan kasebut. Miturut sawetara media, CEO Facebook pengin ringkih sistem enkripsi ing WhatsApp. Kanthi cara iki, bisa duwe akses menyang data pangguna lan digunakake kanggo tujuan komersial. Iki dudu sing disenengi Koum.

Jan Koum

Mesthi wae, ing pamitan, CEO WhatsApp durung nyebutake masalah utawa desas-desus kasebut. Nada-nada dheweke pamitan karo perusahaan iku seneng banget. Zuckerberg dhewe uga wis menehi reaksi nalika menehi komentar manawa dheweke bakal kangen banget. Uga nyebutake matur nuwun banget amarga wis sinau.

 

Pengunduran diri Jan Koum dadi kapitunan kaping pindho ing WhatsApp wiwit taun kepungkur. Amarga ing 2017 kita ndeleng kepiye Brian Acton ninggalake perusahaan kasebut sawise ngerti skandal kanthi manipulasi data pangguna. Dadi, ora ana sing nggawe layanan kurir ing perusahaan kasebut.

Iki kayane bisa menehi Zuckerberg gratis kanggo ngowahi kursus WhatsApp sakarepe.. Soko sing komentar akeh bakal diwiwiti. Dadi, kita kudu waspada marang pangowahan sing bakal ditrapake ing pirang-pirang minggu lan wulan mbesuk lan priksa manawa ana pangowahan arah kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)