Jaringan Vodafone mudhun, dadi ewonan pelanggan tanpa internet

Vodafone

Yen sampeyan saka Vodafone, sampeyan bisa uga ora duwe jaringan Kabel HFC dadi kita tanpa internet. Perusahaan kasebut ngelingi kesalahan kasebut lan negesake yen dheweke ngupayakake kanggo ngatasi kegagalan ewonan pelanggan sing ana ing masalah jaringan kabel.

Salah sawijining solusi kanggo nyoba nggawe tenang masarakat akeh sing nesu tanpa sambungan internet yaiku browsing gratis tanpa wates kabeh dina dina iki. Perusahaan kasebut ngumumake ing pernyataan resmi saka akun Twitter resmi.

Iki minangka tweet sing menehi "solusi" sementara kanggo masalah kasebut kanthi ngidini surfing tanpa wates saka jaring seluler nganti masalahe dirampungake:

Sing ora dingerteni banget yaiku jaringan kasebut ndhukung sawetara koneksi sajrone ndandani utawa proses pemecahan masalah. Granada, Seville, Barcelona, ​​Santander, Marbella, Zaragoza, Valladolid, Valencia utawa Motril Iki bakal dadi sawetara kutha sing laporan wis dikirim babagan penurunan layanan, nanging ana luwih akeh kutha lan kayane ewonan pelanggan kena pengaruh karo penurunan jaringan Vodafone iki.

Ing kasus apa wae, operator ora bakal nemoni wektu sing paling apik kanthi angka probabilitas sing gedhe banget dibandhingake karo operator liyane sing ana ing negara kasebut. Diarepake, sajrone sawetara jam sabanjure, Vodafone bakal ngatasi masalah iki, nanging elinga manawa sampeyan bisa ngatasi seneng data tanpa wates kanggo nuduhake internet saka piranti seluler gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)