YouTube Red saiki kasedhiya ing Meksiko ekspansi internasional diwiwiti?

YouTube

Sawetara wulan kepungkur, kita ngandhani babagan peluncuran YouTube Red, platform video YouTube anyar sing ngidini kita nikmati kabeh video kucing tanpa jinis pariwara. Yen pilihan sampeyan dudu kucing, sampeyan uga bisa seneng video favorit sampeyan tanpa nandhang publisitas sing sengit sing ditampilake ing wiwitan saben video lan kadhang kala, kaya-kaya sampeyan lagi nonton televisi.

Layanan YouTube anyar iki, kanthi jeneng abang, menehi kita akses menyang kabeh konten YouTube tanpa iklan, saliyane ngidini kita ngakses konten eksklusif sing mung kasedhiya ing layanan iki, uga kalebu langganan Google Play Music, layanan musik streaming Google.

YouTube Red ora gratis, kaya logis, nanging regane saben wulan $ 9,99. Nalika diluncurake, mung kasedhiya ing Amerika Serikat. Sithik mbaka sithik ditambahi ing Australia lan Selandia Baru. Saiki giliran Mexico, dadi kanca-kanca Meksiko sing dikasihi Sampeyan saiki bisa seneng nonton cara anyar video YouTube kanthi mbayar 99 pesos saben wulan.

YouTube Red ora pengin tetep ing layanan sing ngidini kita nonton video tanpa iklan lan seneng musik liwat streaming, nanging uga nyewa konten eksklusif sing mung pelanggan bisa ndeleng. Gagasan Google, manawa ana sing ora ragu-ragu, yaiku ngluncurake platform video streaming kanggo nyoba saingan karo sampeyan karo Netflix, Hulu, HBO, lan liya-liyane.

Ora bakal angel amarga kabeh bisa digunakake liwat browser ing komputer utawa liwat aplikasi spesifik sing diluncurake ing pasar nalika YouTube Red dikenalake ing Amerika Serikat. Wektu bakal ngandhani suwene wektu kanggo nggayuh luwih akeh negara lan manawa Spanyol lan negara-negara Amerika Latin liyane kalebu. Ya, yen sampeyan pengin sukses ing layanan video streaming kompetitif iki Kudu nawakake konten sing kualitase kaya sing ditawakake Netflix lan HBO.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)