Souls Peteng Remastered, cicilan kaping pisanan tekan meh kabeh platform ing HD

Saga Jiwa Peteng minangka saga sing prestisius banget ing ... (KANG MATI). Lawakan aside, saben tukang game sing cocog uyah ngerti Souls Peteng, sanajan ora kabeh wong wis bisa nyoba kesabaran karo edhisi kasebut, sing saben limang menit mati. Nanging, Dark Souls minangka game sing ditandhani sadurunge lan sawise ing jinis iki, mula versi sing digawe remaster ora bisa ngenteni.

Mangkene carane pangembang ngumumake Jiwa Peteng bakal nggayuh pirang-pirang platform yen wis dirancang maneh, yaiku game sing mung bisa dikepengini para gamer. Ayo sinau luwih lengkap babagan rincian rilis iki sing ndandani salah sawijining bug sing paling angel ing game.

Kaya sing wis dakkandhakake, Jiwa Peteng Remastered bakal teka PlayStation 4, Xbox One lan PC lan bakal ngidini sampeyan ngunjungi luwih apik tinimbang grafis sadurunge 1080p (Full HD) lan 60 fps lan uga ing 4K yen kita main ing Xbox One utawa PS4 Pro, ora liya lan ora kurang. Kita uga negesake manawa kanggo PC, dheweke menehi janji resolusi lan tingkat FPS sing paling dhuwur, nalika ing Nintendo Switch, amarga ana sebab sing jelas, bakal macet ing 30 FPS, sing bisa ngganggu game video karakteristik kasebut.

Kita waca iki kanthi tepat amarga gulung pigura pancet minangka salah sawijining masalah utama game video kanggo platform console. Game kasebut bakal duwe mode multiplayer, sing wis ana ing jiwo peteng II lan jiwo peteng III, sing ndadekake luwih nyenengake. Nalika edhisi iki biasane kalebu kabeh DLC sing dirilis kanggo game video kasebut. Peluncuran resmi kasebut bakal ditindakake tanggal 25 Mei ing kabeh platform penjualan, sanajan durung bisa dipikirake manawa bakal teka ing format fisik utawa rega saben platform.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.