Kabeh babagan PS5 anyar, karakteristik teknis resmi

Sony wis ngumumake yen taun iki ora dadi bagean saka E3 utawa acara sing padha, sing bakal milih blog dhewe kanggo ngumumake fitur lan informasi babagan PlayStation 5 (PS5), lan iki kedadeyan, ora suwe sawise Microsoft marang apa sing dadi ciri resmi Xbox Series X anyar, saiki giliran perusahaan Jepang. Iki kabeh sing diungkapake Sony babagan PS5 anyar lan ciri khas teknis sing resmi, dheweke bakal nggawe sampeyan bisu. Generasi anyar saya cedhak lan saya suwe wis mbandhingake.

Spesifikasi teknis PS5

  • CPU: 8-inti Zen 2 3,5GHz saka AMD
  • GPU: 10.29 TFLOP, 36 CU ing 2,23 GHz kanthi arsitektur RDNA 2
  • Memori RAM: 16 GB DDR6 256-dicokot
  • Bandwidth memori: Nganti 448 GB / s
  • Panyimpenan Konsol: memori 825GB SSD
  • Kemungkinan saka ekstensi panyimpenan liwat NVMe SSD
  • Kompatibilitas kanthi panyimpenan HDD USB eksternal
  • Pamaca disk UHD 4K Blu ray
  • Swara 3D

Temtunipun PS5 iki cocog karo apa sing diarepake lan salah sawijining ciri sing paling narik kawigaten kita yaiku supaya kita ora bakal duwe 825 GB memori SSD, sing ora mung tegese ekspansi kanggo panyimpenan sing diluncurake PS4, nanging uga duwe kenangan kahanan sing mantep, yaiku, luwih cepet.

Kajaba iku, Sony wis ngelingake yen fokus ing swara, mula kalebu kompatibilitas karo Sourround 7.1 liwat Tempest Engine, yaiku kemungkinan nyambungake sawetara sumber swara kanthi kualitas dhuwur menyang konsol sing padha. Swara 3D teka ing PS5, Sony wis kabukten bisa nindakake kanthi headphone virtual 5.1 kanthi edisi pungkasan console, lan ora bakal kurang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.