Kabeh nominasi Oscar 2016

Oscar

Sawetara jam kepungkur Akademi Hollywood mung nggawe publik jeneng para nominasi kanggo Academy Awards. Yen wis ngetutake Golden Globes, wiwitan kanggo Oscar, bisa dingerteni pirang-pirang nominasi sing padha ing kategori sing padha, mula sing pengin dadi taruhan, kudu luwih dhisik ndeleng para pemenang Golden Globes sing dikirim sawetara dina kepungkur.

Tanggal 28 Februari, Oscar sing cocog karo edhisi kaping 88 bakal dikirim, sing bakal dianakake ing Teater Akademi Samuel Goldwyn sing dununge ing Beverly Hills. Revenant kanthi rolas nominasi bebarengan karo Mad Max: Fury Road kanthi sepuluh nominasi, minangka film kanthi pilihan sing paling akeh kanggo entuk penghargaan paling bergengsi ing penghargaan kasebut.

Film paling apik

Big Short - Taruhan gedhe

Jembatan Telik - Jembatan telik

Brooklyn

Mad Max: ngamok Road

Ing Martian - Mars

Revenant - Sing dilahirake maneh

Kamar - Kamare

Kawigaten

Sutradara paling apik

Adam McKay - Big Short

George Miller - Mad Max: ngamok Road

Alejandro Gonzalez Inarritu Sing dilahirake maneh

Lenny Abrahamson - Kamare

Tom McCarthy - Kawigaten

Aktor paling apik

Leonardo Dicaprio - Sing dilahirake maneh

Michael Fassbender - Steve Jobs

Matt Damon - Ing Martian

Bryan Cranston - Trumbo

Eddie Redmayne - Bocah-bocah wadon danish

Aktris paling apik

Jennifer Jason Leigh - Mboten

Rooney Mara - Carol

Rachel McAdams - Kawigaten

Alicia Vikander - Ing Denmark Girl

Kate Winslet - Steve Jobs

Aktor Pendhukung Paling Apik

Bale kristen - Big Short

Tom Hardy - Sing dilahirake maneh

Mark Ruffalo - Kawigaten

Mark Rylance - Jembatan telik

Silvester Stallone - Creed

Aktris Pendhukung Paling Apik

Jennifer Jason Leigh - Mboten

Rooney Mara - Carol

Rachel McAdams - Kawigaten

Alicia Vikander - Ing Denmark Girl

Kate Winslet - Steve Jobs

Skenario Asli Paling Apik

Jembatan telik

Ex mesin

Mbalikke

Kawigaten

Skenario Adaptasi Paling Apik

Taruhan gedhe

Kamare

Carol

Brooklyn

Mars

Film Animasi Paling Apik

Mbalikke

Bocah lanang ing jagad iki

Shawn wedhus

Anomalisa

Nalika Marnie wis ana

Film Bahasa Asing Paling Apik

Rangkul ula - Kolombia

mustang - Prancis

Putrane Saul - Hongaria

Theeb - Yordania

Perang - Denmark

Soundtrack paling apik

Star Wars: Pasukan Awakens

Jembatan telik

Sicario

Carol

Wolu sing sengit

Suntingan Paling Apik

Sing dilahirake maneh 

Mad Max: ngamok Road

Star Wars: Pasukan Awakens

Sicario

Mars

Campuran swara sing luwih apik

Star Wars: Pasukan Awakens

Mars

Sing dilahirake maneh

Jembatan telik

Mad Max: ngamok Road

Desain Produksi Paling Apik

Mad Max: ngamok Road

Bocah-bocah wadon danish

Sing dilahirake maneh

Mars

Jembatan telik

Fotografi paling apik

Sicario

Sing dilahirake maneh

Mad Max: ngamok Road

Carol

Wolu sing sengit

Lemari pakaian paling apik

Cinderella

Bocah-bocah wadon danish

Mad Max: ngamok Road

Sing dilahirake maneh

Carol

Dokumenter paling apik

Cartels Land

Katon bisu

Apa sing kedadeyan karo Nina Simone?

Mangsa kobong: Perang Ukraina kanggo kebebasan

Amy (Bocah wadon jenenge)

Singkat Dokumenter Paling Apik

Bocah wadon ing kali: regane ngapura

Tim awak 12

Bye, ngluwihi garis

Dina kebebasan pungkasan

Claude Lanzmann: pamirsa saka Shoah

Film cendhak paling apik

Ave Maria

Dina Salah

kejut

Sing dadi gagap

Kabeh bakal ora apa-apa

Animasi Paling Enak

snjay

Donya tomorroy

Crita bear, prolog

cosmos

Suntingan Paling Apik

Mad Max: ngamok Road

Star Wars: Pasukan Awakens

Taruhan gedhe

Sing dilahirake maneh

Kawigaten

Dandanan lan Gaya Rambut paling apik

Sing dilahirake maneh

Mad Max: ngamok Road

Simbah sing mlumpat metu ing jendhela lan metu

Lagu paling apik

Entuk iku - 50 mbandingake saka abu-abu

Manta Ray - Kepunahan balap

Lagu sederhana # 3 - Para mudha

Nganti kedadeyan sampeyan - Papan pamburu

Writin ana ing tembok - Spektrum

Efek visual sing luwih apik

Mad Max: ngamok Road

Sing dilahirake maneh

Star Wars: Pasukan Awakens

Mars

Ex Machina


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)