Kabeh rincian spesifik Samsung Galaxy Note 7

galaxy-note-7

Ana pirang-pirang foto sing wis bocor sing ora bakal mangu-mangu babagan kapabilitas, fungsi lan warta saka Samsung Galaxy Note 7. Kita bakal nindakake kajian sithik kanggo kabeh warta sing wis dikonfirmasi kanthi pasti ing foto kasebut. lan kita ora bisa kliwat amarga cedhak karo peluncurane. Amarga alat kerja seluler Samsung sing kuat saiki ora ana gunane, kanthi seri warna sing mewah lan kanthi inovasi ing puncak teknologi paling anyar. Iki minangka desas desus sing paling relevan babagan Samsung Galaxy Note 7.

Tim saka OnLeaks Dheweke ora nate ninggali boneka babagan Galaxy Note 7, sing dikonfirmasi bakal diwiwiti karo versi anyar Galaxy Gear VR, kanthi sambungan USB-C. Tanggal presentasi piranti wis disetel kanggo tanggal 4 Agustus, ora ana kurang lan kurang luwih, mula dadi wektu sing pas kanggo menehi review kabeh babagan piranti sing hebat iki, daya sing ora ana tandhingane, sing bisa uga menehi rasa langka ing cangkem kanggo wong-wong sing wis maca manawa RAM ora bakal ngluwihi total XNUMXGB.

  • Layar: QHD 5.7 inci (2K, 2560 x 1440) Super AMOLED
  • Prosesor: Exynos 8890 utawa Qualcomm Snapdragon 8xx (8-core 2.3GHz)
  • Ram: 4GB
  • Kamera: Sensor Sony IMX260, 12 MP, piksel dobel, f / 1.7, 26mm, fokus deteksi fase, OIS, lampu kilat LED, ukuran sensor 1 / 2.6,, ukuran piksel 1.4 m, piksel geo, video 4K bebarengan lan rekaman gambar 9MP, fokus tutul, deteksi rai / eseman, HDR otomatis, panorama, 2160p @ 30fps, 1080p @ 60fps, 720p @ 240fps, HDR
  • Kamera ngarep: Dwi piksel 5 MP, f / 1.7, 22mm, telpon video dobel, Auto HDR
  • Panyimpenan: 64GB, 128GB
  • expansion: microSD kanggo kertu 128GB
  • Anti banyu: Resistensi IP68 tumrap bledug, angin, banyu
  • Werna: Kasedhiya ing warna Ireng, Silver, Biru
  • Tambahan: Scanner Iris, Scanner Sidik Jari
  • Baterei: 3500 mAh
  • S-Pen: 4096 tingkat tekanan, latensi kurang saka 50ms
  • Presentasi: 2 Agustus 2016
  • Bukak: 15 Agustus 2016 (gumantung karo operator)
  • Rega: 850 Euros

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

10 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   manual ngandika

    Endi ram 8 gigs sing wis dibahas akeh lan prosesor anyar sing mung ndhukung

  2.   Pavel (@Pafcholini) ngandika

    Lan ing ndhuwur ing Eropa, dheweke bakal adol model kasebut nganggo exynos. Sawise pirang-pirang taun nang ing Samsung, saiki wayahe ganti lan coba One Plus 3.

    1.    Manajemen Komersial Cahispa ngandika

      Nanging, apa ana kinerja luwih apik ing konsumsi?, Kaya sing dakwaca

    2.    Miguel Hernandez ngandika

      Salam Pavel 😉

  3.   Id ngandika

    4 GB amarga durung nate nyedhiyakake 8 RAM, memori internal 64 lan 128, cathetan kanthi kabeh sing saiki duweni 64 minangka lelucon lan 256 eksternal minimal.

  4.   Isabelo Rivera manawa ngandika

    Aku arep tuku, nanging yen teka decaf ram aku liwati

  5.   manual ngandika

    4 ram Aku nyathet 4 Aku wis ngenteni pirang-pirang taun ing ponsel iki amarga sansung aku getun, nanging sampeyan kelangan klien sing mbukak taruhan sing ditambah 3

    1.    Jose Luzardo ngandika

      Aku wis suwe ngenteni telpon nanging padha karo apa sing diandharake ing kene, liyane ora cocog karo spesifikasi kasebut kanggo nyelehake dhuwit menyang telpon sing ditawakake telpon sing bakal dadi kewan ora duwe apa-apa sing ora bisa ditawakake telpon apa wae sing bakal ditindakake, kenapa aku ninggalake Samsung saka pilihan lan mripatku Aku wis tuku saben cathetan lan galaksi sing wis metu

  6.   Gusti Yesus ngandika

    Dheweke ngaco ... .nanging kedadeyan kasebut rumangsa aman…. Kepiye dheweke bakal ngerti yen ana akeh pelaku ... uga bakal kasedhiya ing sepatune…

  7.   juanky ngandika

    Aku melu pendapat saka wong liya. Wis rong taun aku karo cathetan 4, ngenteni mangkat telpon monumental iki. manawa dheweke wis "adol" liwat internet, lan aku ngerteni yen luwih sempit tinimbang terminal sing saiki dak duweni. Investasi abot iki BISA migunani, kanggo sawetara bedane. Pelanggan liyane sing kalah.