Kabeh rincian Mini NES Klasik sing saiki wis dingerteni

Nes-klasik-mini

Peluncuran wis cedhak, kanggo wulan November kita bakal miwiti nampa edisi pertama NES Classic Mini, yaiku reissue pusat hiburan paling klasik sing diluncurake Nintendo ing pasar. Nanging, sanajan kita ngerti fitur sing paling dhasar, nanging uga nerangake "ekstra" sing bisa ditemokake ing konsol iki kanthi gedhe lan cilik sekaligus. Sajrone wawancara ing Kanada, juru bicara Nintendo wis menehi sawetara rincian kanggo dipikirake babagan NES Klasik Mini sing arep dikirim menyang sampeyan.

Apamaneh, sawise kabeh, konsol ora bakal katon kaya NES ing layar. Aspek pisanan yaiku amarga alasan teknis, NES ora ngidini nyimpen game ing wektu kasebut, yaiku game diwiwiti saka wiwitan nganti pungkasan utawa konsol ditinggalake lan ngaso. Pamit repot iki NES Klasik Mini yen bakal ngidini game nyimpen kanthi resmi, saengga mbaka sethithik, kita bisa ngliwati Final Fantasy utawa Super Mario. Warta gedhe.

Aspek liyane yaiku nalika game kasebut luwih cepet tinimbang saiki, uga luwih rumit, sanajan piranti lunak console bakal ngidini kita ngonfigurasi level kesulitan gerakan lan game tartamtu, supaya ora nggawe pemain sing dudu kalebu "sekolah lawas" narik rambut.

Pungkasan, NES Klasik Mini bakal kalebu sawetara mode gambar, sing hebat, amarga output HDMI, NES Klasik Mini bakal bisa nawakake warna lan piksel sing luwih apik. Yen sing disenengi yaiku pengalaman ing jaman biyen, sampeyan bisa ngatur, nanging bakal kalebu mode sing bakal nyuda lag input lan uga lancar piksel kanthi mode "Pixel Perfect"yaiku NES kanthi resolusi sing luwih apik.

Kita ora bisa ngenteni maneh, Mini NES Klasik wis ditampa lan kita bakal ngunggah Unboxing + Review sing padha nalika diluncurake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.