Kabeh sing kita ngerteni babagan Xbox One

Xbox-Siji-anyar-Xbox

Sawise gerakan kejutan kasebut Sony ngumumake PlayStation 4 lan karo Nintendo Wii U ing pasar, kanggo Microsoft Dheweke ora duwe pilihan apa-apa kanggo nuduhake proposal paling anyar ing hiburan elektronik, sanajan luwih milih konsol anyar "pusat hiburan multimedia". Sanadyan Xbox Infinity, utawa Xbox 720, utawa Durango ... Mesin sabanjure Microsoft bakal dadi Xbox One.

Kanthi jeneng iki, dheweke nyoba main karo konsep "kabeh ing sak piranti" lan mula presentasi diwiwiti Don mattrick- Kakehan ngomong babagan aplikasi TV lan game ora cukup.

Nalika nuduhake konsol, ukuran konsol kasebut narik kawigaten, ukurane cukup gedhe, bentuk persegi dowo lan warna ireng sing wicaksana, becik kanggo nyoba ora dingerteni ing papan kasebut Microsoft pengin nyeleh Panjenengan Xbox One: ruang tamu. Mesin kasebut ora ana lan kajian babagan kontrol Xbox 360, kanthi paningkatan ing salib lan pemicu - bakal kalebu getaran dhewe- lan bisa digunakake nganggo batere, lan mesthine revisi Kinect.

Xbox One

Kamera anyar Kinect Resolusi dhuwur -1080p-, malah ngidini kita ngerti tekanan sing ditindakake ing otot, ngetung denyut jantung lan uga bisa ndeteksi swasana ati. Kabeh iki, miturut Microsoft. Mesthi wae, printah swara penting kanggo ditangani antarmuka konsol, lan apa maneh, Kinect Sampeyan kudu nggunakake, iku bakal diwenehi saben mesin lan bakal nyambung terus Xbox One kanthi pangenalan swara diaktifake kanggo nguripake piranti - kita bakal bisa ndeleng manawa mbesuk iki ora ngasilake masalah nglanggar privasi amarga akses sing ora sah menyang kamera-.

http://www.youtube.com/watch?v=slHYwSVqlBI

Minangka konsol dhewe, kudu dielingi manawa spesifikasi teknis kasebut ing ngisor iki PlayStation 4, sing wis nanggapi saka Microsoft manawa ora ngupayakake daya grafis. Mesin kasebut nggunakake arsitektur x86 digawe dening AMD nganggo CPU 8 intine lan GPU sing berorientasi menyang DirectX 11.1, bakal duwe 8 Gigs jinis RAM -DDR3 dibandhingake karo 8 GB GDDR5 saka PS4-, hard drive 500 Gb (Hard drive eksternal bisa digunakake), masukan USB 3.0,WiFi lan a HDMI kanthi input lan output. Babagan judi online, dheweke mung nyebutake lengganan emas de Xbox 360 uga bakal bener kanggo Xbox One, mula ora dianggep yen judi jaringan bakal terus dibayar ing platform kasebut Microsoft, sanajan rega durung dikandhani utawa yen layanan bakal ditambah.

xbox_music

Umume konferensi kasebut fokus ing panggunaan Kinect lan ing macem-macem pilihan ndeleng lan aksesoris kanggo layanan televisi sing pengin digabungake Xbox One: nanging ati-ati, sampeyan butuh periferal eksternal kanggo nggunakake console DTT, kanthi pambayaran akibat. Mesthi wae ora masuk akal manawa dheweke ngusulake mesin kanggo nonton televisi ing televisi lan amarga ruang kita, kita ora bakal menehi watesan kanggo menehi karakteristik sing bisa dideleng ing video kasebut utawa babagan perjanjian sing kita ora bakal weruh tlatah kasebut.

Entuk kain nalika nerangake video game, sing aneh, ora ana demonstrasi panggunaan Kinect ing judhul apa wae, mung sawetara sing nyebutake babagan kemungkinan perintah swara ing urutane critane game. Diantisipasi manawa instalasi game ing hard disk bakal diwajibake, sanajan sing maca Blu ray sing kalebu mesin, lan ati-ati, saiki ana informasi angel dicerna: game kasebut bakal duwe kunci lan kudu didaftarkan. Lan prekara iki ora mandheg, apa sing bakal ana, luwih adoh tinimbang sing dibayangake sawetara wong ing titik iki.

Tindakake kasus manawa pemain, ayo ngarani dheweke Mario, tuku game kanggo dheweke Xbox One. Kaping pisanan, konsol bakal meksa sampeyan nyambung menyang internet - lan ati-ati amarga wajib online paling ora saben 24 jam - kanggo ngetik tombol game, ngubungake menyang Gamertag -Bakal padha karo sing wis diduweni saka sadurunge Xbox- lan console sampeyan. Saiki kanca pemain iki mlebu ing adegan, Luigi, sing bisa nggawe profil ing konsol Mario lan main game ing konsol kancane. Saiki pikirake babagan kahanan utangan game sing khas. Dadi, Luigi ora bakal bisa main ing game sing dipinjamake kancane Mario, amarga dheweke wis sesambungan Gamertag lan konsol Mario, lan menehi perhatian, saiki kita nggulung, amarga Luigi pengin main karo unit fisik sing padha ing game, dheweke kudu tuku kunci aktivasi sing regane padha persis kaya yen tuku anyar. Nanging, Mario bisa mlebu menyang konsol Luigi lan mbukak game sing, kanthi sah, ngakoni dheweke minangka pemilik sing sah - lan kita wis ngerti manawa iki bakal nggawa antrian karo wong-wong sing bakal menehi dana utang lan data pribadi- . Luar biasa nanging bener.

xbox-one-skype-800x449

Saiki kita bakal takon apa sing bakal kedadeyan ing pasar bekas. Strategi saka Microsoft yaiku nggawe pasar virtual kanthi payung, ing endi para pemain adol lisensi kanggo game sing ora pengin diputer maneh - saengga kelangan hak tuku - kanthi nemtokake rega sing dikira-kira dhewe. Syarat lan operasi sistem iki isih durung jelas, kaya sing kasebut dening Microsoft sing bakal menehi informasi luwih lengkap mengko nalika nerangake ide sing jelas. Lan kanthi cara kasebut, sambungan permanen menyang internet kanggo muter bakal miturut kabijakan saben pangembang.

Minangka babagan game, kasunyatane ora ana sing ngagetne, malah sebaliknya. Siji sisih, EA nuduhake mesin grafis IGNITE sing anyar, sing bakal mbukak game olahraga sabanjure, kayata FIFA 14 lan sejatine, sing ditampilake ijo banget, kanthi modeling lan animasi sing nggawe kesan ora apik. Anyar Forza katon ing video cekak lan obat ngumumake IP anyar sing diarani Quantum Break, sing ora ana sing dingerteni luwih saka sing katon ing cuplikan kanthi informasi sethithik.

Microsoft cangkeme diisi kanthi yakin manawa sajrone taun kapisan, konsol bakal nampa nganti 15 judhul eksklusif, 8 ing antarane bakal dadi IP anyar lan langka (utawa apa sing isih ana) lagi nggarap salah sawijining waralaba sing paling disenengi. Seri televisi saka halo, sing bakal ditampilake Steven Spielberg minangka produser eksekutif lan tampil ing video sing nuduhake proyek kasebut.

Lapisan jajan diwenehi gameplay kaping pisanan Nelpon saka tugas: grayangana. Activision nuduhake sawetara pangembang game sing ngomong babagan tunjangan teknis lan kebutuhan kanggo miwiti maneh saga, amarga "dheweke ora pengin terus nindakake perkara sing padha, nanging sing paling apik." Mesthine, kabisat teknis bisa ditemokake, lan luwih-luwih yen mbandhingake model karakter game karo model kasebut Modern Warfare 3, sing nuduhake premeditasi tartamtu kanggo nuwuhake sensasi tartamtu ing umum: Modern Warfare 3 iki minangka game kanthi aspek teknis sing wis ketinggalan jaman, mula yen tuku nganggo gen apa wae sabanjure bakal ditinggalake ing papan sing ala. Kasunyatane yaiku grafis durung ngagetne kabeh lan jebule ing urutane critane game kayane sanajan ana pratelan Activision, kasunyatane katon beda.

Ayo terus terang, minangka pemain game, aku nguciwani kabeh. Masalah lisensi game pancen angel banget, bakal ana bedane antarane game lintas platform kanggo Xbox One y PS4, Kayane mesin sing luwih berorientasi kanggo mbayar layanan TV tinimbang konsol, game eksklusif utawa kaliber dhuwur sing durung dingerteni ditampilake utawa diumumake, kudu nyambungake konsol menyang internet paling ora sapisan saben dina - kita nindakake ora ngerti akibate ora nindakna-, kayane game online bakal terus mbayar, Kinect saiki diwajibake kanggo operasi normal alat - sanajan bisa diuripake! -…. Ana akeh banget cacat, sawetara banget, sing ora nindakake apa-apa liyane, mung dilebokake ing piring perak Sony pasar video game.

Apa sing dadi target sejatine Microsoft? Mbok wis pirang-pirang taun iki dheweke mung nyoba ngenalake merek kasebut Xbox kaya jaran Trojan kanggo tekan tahap iki yen bakal ngrampungake rencanane. Jujur, bisa uga ing AS aku bakal sukses nalika main ing omah - ora ana sing ngalahake wong Amerika kanthi chauvinisme - lan ing kana pasar TV mbayar malah ora adoh saka Eropa, nanging ing wilayah liyane, sawise konferensi iki, kapentingan ing Xbox One wis plummet: bakal nyimpen perabotan ing E3 nganggo iklan game? Wangsulan saka Sony sampeyan bakal nggawe wong bodho? Apa dheweke arep mbaleni strategi nyekel pemain hardcore sajrone taun pisanan lan banjur disisihake kaya sing wis kedadeyan Xbox 360? Cetha manawa kita ora bisa ngerti kabeh, nanging para leluhur kasedhiya ing kana, lan kita nambahake deklarasi maksud Microsoft lan bakal ngasilake jaran menang kanthi miring sing wis dipilih para pemain game.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)