Sampeyan kudu ngerti babagan OnePlus 2 anyar, pembunuh unggulan

oneplus-2-sawise

Yen ana smartphone sing bisa sampeyan tinggalake saiki yen sampeyan ndeleng sisih ndhuwur lan regane dhuwit, iki mesthi dadi OnePlus. Yen, kajaba iku, kita tambahake "hype" sing ditimbulake piranti amarga opsi tuku sing rumit, kita duwe smartphone lengkap, OnePlus 2 wis ditampilake lan nuduhake karakter lan detail lengkap sawise presentasi pungkasan. ing wayah wengi nalika esuk wayah Spanyol. 

OnePlus-2-7

OnePlus 2 anyar nuduhake spek sing nyengsemake (sadurunge ditemokake bocor) lan nambah akeh fitur anyar tinimbang model sadurunge. Kanggo miwiti, kita bakal ndeleng dhaptar cilik sing bisa dideleng berita, banjur bisa dideleng kanthi luwih rinci:

  • Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 1.8GHz Prosesor Octa Inti
  • Adreno 430 GPU
  • Tampilan IPS-NEO 5.5 inci kanthi resolusi 1920 x 1080 FullHD
  • 3 GB lan 4 GB RAM DDR4 ing rong versi
  • Kamera utama 13 MP kanthi fokus OIS lan laser, ngarep 5 MP
  • Panyimpenan internal 16 lan 64 GB kanggo rong versi kasebut
  • Konektivitas 4G LTE Cat 6, Wi-Fi, Bluetooth 4.1 lan NFC
  • Sensor bekas driji
  • Slot SIM dobel
  • USB Tipe C
  • Batere 3300 mAh
  • Sistem operasi Android 5.1 Lollipop nganggo OxygenOS
  • Ukuran 151.8 x 74.9 x 9.8 mm lan kandel 175 gram

Desain

Desain piranti iki bakal ganti dadi luwih apik lan minangka cathetan sing penting, kita bisa ndeleng tombol ing sisih ngarep sing duwe sensor bekas driji internal. Sensor iki ngidini nyimpen nganti 5 bekas driji lan soko sing pengin dideleng akeh ing piranti, ditambah bagean sisih sing nambah a tombol geser anyar (Alert Slider) kanggo ngontrol swara lan gampang ngalih ing antarane telung profil kabar tanpa kudu njupuk OnePlus 2 saka kanthong sampeyan. 

Bingkai sisih yaiku logam lan nambah bobot luwih sithik ing set kasebut nanging menehi panganggo rasane luwih apik nalika dipakai. Kajaba iku, ditambahake kasus anyar sing bakal adol (muga-muga wektu iki yen) nalika piranti didol, iki omah sing bisa diijolake Dheweke ora ateges batere bisa dicopot, nanging bakal menehi sentuhan sing beda kanggo OnePlus 2. Model sing kasedhiya kajaba Sandstone Black sing wiwitane ditambahake, bakal ana papat sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki: Bambu, Apricot Ireng, Kevlar lan Rosewood

OnePlus-2-9

Ati OnePlus 2

Prosesor Octa Core anyar Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 1.8 GHz njanjeni kinerja sing luar biasa GPU Adreno 430, ing Memori RAM 3 utawa 4 GB DDR4 (gumantung saka model) lan panyimpenan internal 16 lan 64 GB, wenehake sisane. Ing babagan kekuwatan, piranti anyar kasebut ora duwe meri ing sisih ndhuwur perusahaan liyane, malah kosok baline ... Yen ndeleng layar OnePlus 2 iki, kita bakal weruh panel wis apik lan ora bakal masalah karo bayangan lan tahan gores matur nuwun Corning Gorilla Glass.

Anyar anyar sing narik kawigaten sing nggawe prabédan yaiku anyar Port USB Type C sing nggabungake OnePlus 2. Sing OPO mutusake kanggo nyelehake konektor iki ing piranti kasebut minangka langkah sing katon ing perusahaan gedhe kanggo standar konektor.

Kamera

Wektu iki, piranti anyar nambahake kamera mburi kanthi stabilisator gambar optik, saéngga bisa ngilangi gerakan sing ora disengaja kanggo foto lan video sing cetha banget. Nduwe 13 megapiksel lan ora mesthi diragakake minangka kamera sing spektakuler. Ing ngarep, kita ora bakal nemoni 5 megapiksel kanggo konferensi utawa selfie.


Rega lan kasedhiyan

Wiwitane rega kanggo Flagship Killer iki yaiku Euros 339 kanggo versi kanthi RAM 3 GB lan panyimpenan 16 GB lan Euros 399 kanggo RAM 4 GB lan panyimpenan 64 GB. Intine, penjualan model 16 GB bakal luwih suwe dibandhingake karo ruang 64 GB, jelas manawa spesifikasi liyane padha karo model loro kasebut. OnePlus 2 anyar bakal didol tanggal 11 Agustus ing: Eropa, Kanada, AS, China lan India, lan undhangan kanggo entuk unit, mula bakal angel entuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)