Sampeyan kabeh kudu ngerti babagan tekane HBO Max ing Spanyol

HBO Wis suwe banget ing pasar kanggo streaming panyedhiya konten audiovisual, utamane menehi waralaba sing paling dikarepake. Nanging, ana akeh alasan sing nggawe pangguna mlayu saka layanan ing Spanyol amarga kualitas gambar sing kurang lan aplikasi sing kurang apik, sing pungkasane bakal dadi sejarah.

HBO ngumumake tekane layanan HBO Max ing Spanyol, kita nuduhake kabeh isine lan pangowahan sing kudu dipikirake kanggo nikmati layanan kasebut. Temokake karo kita carane ngoptimalake HBO Max lan ngoptimalake platform kanthi pandhuan definitif.

HBO Max lan tekane ing Spanyol

Layanan HBO Max wis digunakake sawetara wektu ing negara liya kayata Amerika Serikat lan kanggo sing wis ana situs web sampeyan ing Spanyol. Kaya sing diumumake dening HBO, layanan kasebut menehi crita paling apik saka sampeyan Warner Bros., HBO, Max Originals, DC Comics, Cartoon Network lan liya-liyane, kaping pisanan (paling ora ing Spanyol). Ana prekara sing bakal nyebabake keraguan ing sawetara pangguna, nanging aja padha kuwatir, amarga kita bisa ngrampungake kabeh keraguan sing bakal muncul.

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kudu jelas yen intine tanggal 26 Oktober ngarep sampeyan bakal bisa ngrasakake HBO standar kaya sisa produksi WarnerMedia lan diluncurake ing platform siji tanpa kudu kontrak layanan liyane liwat panyedhiya televisi kabel tradisional kayata Movistar, lan liya-liyane.

Bebarengan, HBO Max bakal teka ing Spanyol, Swedia, Denmark, Norwegia, Finlandia lan Andorra tanggal 26 Oktober iki. Mengko, ekspansi bakal terus ing Portugal, ing antarane negara liya, sanajan tanggal kasebut durung dikonfirmasi.

Kepiye lengganan HBO saiki?

Cekakipun, pancen ora ana sing kelakon. HBO bakal nyedhiyakake periode adaptasi, nanging intine sing bakal ditindakake yaiku ngilangi platform HBO tradisional, sing akeh sing bakal kelangan kesenengan, lan data bakal dilebokake kanthi otomatis HBO Max. Iki tegese:

  • Sampeyan bakal bisa mlebu menyang HBO Max kanthi kredensial HBO (pangguna lan sandhi)
  • Data bakal disimpen, disimpen lan isine bakal direproduksi ing endi sampeyan nilarake

Singkat, tanggal 26 Oktober akun HBO sampeyan kanthi otomatis bakal diowahi dadi akun HBO Max lan sampeyan bakal bisa nikmati kabeh konten sing ditawakake platform anyar.

Pangowahan lan rega ing platform HBO Max

HBO durung negesake apa bakal ana variasi rega sing dikenani pangguna, nyatane, nalika layanan kasebut dipindhah HBO menyang HBO Max ing Amerika Serikat lan ing LATAM durung ana kenaikan rega.

Nyatane, njupuk HBO wis negesake manawa transfer akun lan informasi bakal otomatis, Kabeh nuduhake manawa ora bakal ana variasi langganan. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake HBO liwat tawaran sing ditawakake perusahaan telpon utawa panyedhiya layanan Internet, ora bakal ana sing owah amarga kredensial sampeyan bakal pindhah saka siji platform menyang platform liyane.

Apa sing bakal dadi katalog HBO Max ing Spanyol?

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, HBO minangka bagean saka Warner, mula kita bakal bisa seneng katalog HBO iki saliyane Jaringan Cartoon, TBS, TNT, Swym diwasa, CW, DC Universe lan film perusahaan lan perusahaan produksi sing gegandhengan kayata New Line Cinema. Tanpa mangu-mangu, katalog bakal tuwuh kanthi ukuran lan kualitas:

Pamblokir paling gedhe, crita paling anyar, lan klasik sing ora bisa dilalekake sing nggawe kita dadi sejatine. Kabeh ing HBO Max.

  • Francais DC Universe
  • Rilis Warner paling anyar: Space Jam: Legenda Anyar
  • Warner klasik

Kajaba iku, dheweke duwe sawetara hak kayata Friends, The Big Bang Theory utawa South Park kanggo nambah katalog kanthi signifikan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.