Kabeh warta babagan Pengalaman PlayStation

pengalaman playstation

La Pengalaman PlayStation taun iki kedadeyan tanggal 5 nganti 6 Desember ing San Francisco, kanthi konferensi Sony sing wis suwene rong jam lan wis kebak pengumuman, kalebu kejutan sing nyenengake kayata Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Ace Combat 7 utawa video sing sepisanan ndeleng gameplay nyata sing diantisipasi Final Fantasy VII Remake.

Mesthine, wis ana ruang kanggo game liyane sing uga dikarepake para penggemar PlayStation 4, carane Boten dicithak 4: Pungkasan Maling, sing ditampilake video kanthi sinematik, ing kana kita bisa mirsani penggabungan kemungkinan milih garis dialog, sawijining bab sing pancen durung ana sadurunge ing saga kasebut. Minangka kontribusi sing kepengin weruh, cathet Shawn Layden, presiden Sony Amerika, dheweke nganggo Kaos ing panggung kacilakan Bandicoot, lan bocah lanang, kanthi tenanan lan main game kanthi karakter iki bisa ngasilake gaya sing apik.

Gameplay saka Final Fantasy VII Remake pancen luar biasa lan nyenengake babagan perang ing game kasebut, mula ana giliran sing bisa menehi tindakan langsung, keputusan sing mesthi ora bakal nyenengake para penggemar sing paling angel, nanging iki bakal nggawe game luwih akeh bisa diakses para pamirsa Gedhe. Enix Square Dheweke uga njupuk kesempatan kanggo ngumumake manawa versi klasik 1997 wis didol PlayStation 4, dadi game sing padha karo cahya sing padhang PC sawetara taun kepungkur, nanging kanthi tambahan kanggo konsol Sony, kaya piala.

Kanthi cara sing padha, kita wis kasedhiya Petualangan putri lemu kanggo PS4, game aksi koperatif kanggo papat pemain, Throne Nuclear (PS4, PS Vita lan PC), bastion (PS4, PS Vita), seri kasebut The Bit.Trip uga bisa didownload kanggo konsol sing padha, nalika Guns Up!, game aksi lan strategi gratis sing bakal ana ing pucuk driji wiwit Rebo sabanjure, 9 Desember kanggo PlayStation 4.

Saka pangripta IP kondhang saka Borderlands kita bisa ngenteni Battleborn, sing uga wis katon ing iki Pengalaman PlayStation lan karakter anyar wis diumumake, Toby, sing bakal eksklusif kanggo PlayStation 4 sajrone fase beta terbuka, lan uga sing muter beta ing mesin beta terbuka Sony, banjur bakal duwe karakter iki gratis ing versi final game.

Capcom terus nyelehake kabeh daging ing lawet nganti sabanjure Street Fighter V, sing bakal teka 16 kanggo Februari taun ngarep kanggo PlayStation 4 y PC. Acara kasebut digunakake kanggo ngenalake pejuang anyar, FANG, mula nutup dhaptar 16 pejuang pertama sing bakal dikatutake game kasebut, nanging dhaptar iki bakal ditambah sajrone 2016 kanthi tekane gratis Alex, Guile, Balrog, Ibuki, Juri y Urien.

Sing kreatif Tim Schafer katon dening Pengalaman PlayStation lan njupuk panggung kanggo negesake Day saka Tentacle ing Remastered Bakal didol ing wulan Maret taun ngarep. Dheweke uga ngumumake remastering klasik liyane sing ilang Lucasarts, Full katup Remastered, sing bakal tekan kalorone PlayStation 4 kanggo PS Vita. Lan yen kita sithik ora duwe masa depan Psychonauts 2, ana diskusi babagan petualangan anyar sing diilhami dening alam semesta kanthi judhul Pschonaut ing Rhombus Ruin lan dimaksudaké kanggo PlayStation VR.

Para penggemar saga Yakuza, wis klasik saka SegaDheweke wis nemokake warta sing apik lan ora apik, paling ora kanggo wong Eropa. Yen diwiwiti kanthi kabecikan, mula bakal dikandhani Yakuza 5 pungkasane bakal didol tanggal 8 Desember kanggo Playstation 3. Babagan sing ala, langsung disentuh nalika diluncurake episode wolung puluhan Yakuza 0, sing bakal tekan kalorone PlayStation 4 kanggo PlayStation 3, nanging ora ana konfirmasi kanggo wilayah Eropa, kaya sing wis dideleng ing Twitter saka Sega: «Kita ngerti yen saga Yakuza disenengi kabeh penggemar ing Eropa, nanging sayang saiki, kita ora bisa ngonfirmasi premier Eropa Yakuza 0".

http://www.youtube.com/watch?v=IXAqu49B-as

Sing ditakoni The King Kong XIV nampilake materi audio visual anyar, nuduhake karakter kaya Angel, Ralf, Billy Kane, Kula o King, sanajan ing level visual isih katon kuna lan ora narik kawigaten para pandherek sprite klasik. Sabanjure Ratchet & Clank bakal kasedhiya ing 12 April lan game anyar saka Team Ninja iki uga katon lan cukup narik kawigaten: kita isih durung akeh rinciane Ni-Oh, nanging mesthine campuran kasebut Onimusha, Jiwa Peteng lan tutul cahya musawa kita seneng.

Minangka giliran kacamata kasunyatan virtual saka Sony, PlayStation VR, ing perusahaan kasebut kayane nandur modhal kanggo nawakake judhul eksklusif, uga kompatibilitas karo wong liya. Kita bisa mikir Flight Elang de Ubisoft, ing kana kita bisa njelajah langit Paris kanthi mripat elang, sing apik banget Zombie Taxi Modern Co. de Sony Santa Monica Kab, ing endi kita kudu tumindak minangka sopir taksi ing omongan kiamat zombie, lan golem, ngulandara ing ngendi kita bakal mlebu ing kulit raksasa watu. Lan kudu nyorot pariwara sing bakal nyenengake wong-wong sing urip ing taun kasebut Dreamcast lan dheweke duwe Rez minangka salah sawijining judhul paling apik ing sistem: ing iki Pengalaman PlayStation wis dikonfirmasi Rez Infinite kanggo PlayStation VR, remake klasik saka konsol paling anyar Sega - sanajan kita uga ndeleng ing PS2-, sing uga bakal nggawe pencipta asli, Tetsuya Mizuguchi.

Kumpulan judhul liyane uga diumumake, kayata simulasi proyek, sing bakal ngenalake kulit para profesional sing beda-beda, kayata juru masak utawa buruh kantor, utawa Golf Robot 100ft, game sing nggabungake robot raksasa karo golf. Nanging sing luwih menarik yaiku konfirmasi pangembangan Ace pertempuran 7, cicilan anyar saka saga pertempuran udara saka Namco sing njupuk langkah kaping pisanan ing umur tuwa PlayStation lan sing bakal kompatibel karo PlayStation VR -lan muga-muga kualitas program bakal nggawe kita lali babagan sing terakhir Horizon Serangan-.

Salah siji kejutan paling gedhe ing Pengalaman PlayStation yaiku pengumuman saka Ni Ora Kuni II: Revenant Inggris, terusan kanggo jrpg sing ora bisa ditolak sing ditampilake ing PlayStation 3 lan sing bakal dikembangake maneh dening Level-5, kanthi sawetara jeneng kunci saka proyek asli, kayata Akihiro Hino ing peran minangka direktur lan Joe hisaishi sing ngatur soundtrack.

Kasunyatane yaiku acara sing diisi karo iklan, sing apik kanggo nambah posisi Sony karo dheweke PlayStation 4, malah luwih, yen bisa. Bisa uga ana novel-novel anyar sing paling apik ing proposal playable judhul sing nyoba Jepang kanggo narik kawigaten masarakat umum PlayStation VR: Kita seneng ngerti manawa bakal ana perusahaan pihak katelu sing nawakake dhukungan lan kompatibilitas kanggo periferal iki, nanging kita isih kantun piranti lunak eksklusif sing luwih apik, sing pancen nuduhake apa sing bisa ditindakake headset kasunyatan virtual iki.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.