Kabeh warta saka Nintendo ing E3 2018

Sawise Microsoft, Sony, Seni Elektronik y Enix Square, lan kanggo nutup konferensi presentasi sing paling relevan ing E3 2018 pungkasan sing dianakake ing Los Angeles, kita kudu ngrembug babagan warta sing wis ditampilake Nintendo, presentasi sing cukup diencerake sanajan pungkasan, sanajan dudu sing paling penting kaya ing ngisor iki.

Sajrone taun kapisan urip Nintendo Switch, akeh sing dadi pangembang sing milih konsol Nintendo sing paling laris, nanging supaya kapentingan kasebut wiwit mudhun. Presentasi iki durung luwih saka Nintendo Direct sing wis biasa kanggo sawetara wulan pungkasan, umume nguciwani.

Fortnite

Warta gedhe sing dikabarake sawetara minggu yaiku tekane Fortnite kanggo Nintendo Switch, game mode ing antarane sing paling enom lan yaiku kasedhiya kanggo download gratis liwat Nintendo eShop. Sanajan nawakake cross-play, sing ngidini kita bersaing karo pemain saka platform liyane, nanging ora lengkap amarga kita ora bakal bisa main karo kanca liyane sing duwe PlayStation 4, miturut hubungan umum Epic Games.

Yen kanca duwe piranti iOS, console XboX utawa PC, kita bakal bisa main karo dheweke tanpa masalah. Fortnite kasedhiya gratis kanggo didownload lan siji-sijine sistem monetisasi sing ditemokake ing sandhangan sing bisa dianggo saben pemain. Saiki, mung mode Battle Royale, mode Simpen donya ora kasedhiya, mode sing bakal dianyari ing mbesuk.

Super Smarh Bros Ultimate

Kaya sing diarepake, perusahaan Jepang nggawa sukses gedhe ing konsol sadurunge kayata Wii U, nanging diadaptasi karo kemungkinan sing ditawakake konsol ratu Nintendo. Ing Super Smash Bros Ultimate bakal ditemokake luwih saka 60 karakter sing dadi bagean saka saga. Kanggo seneng game iki, kita kudu ngenteni nganti tanggal 7 Desember taun iki.

Super Mario Pesta

Ing tanggal 5 Oktober, para pecinta game Mario bakal bisa nikmati Pesta Super Mario, cicilan pertama saka karakter minigame perusahaan sing bisa dingerteni kepiye sesambungan kanthi macem-macem cara karo kontroler ing bagean dhasar ing game paling, Saliyane bisa nggunakake Nintendo Switch liyane kanggo nggedhekake ukuran papan. Kasedhiya wiwit 5 Oktober kanggo main game karo kanca kapan wae, ing endi wae.

Nanging Pesta Super Mario dudu siji-sijine game kanggo bocah cilik sing ana ing omah, sanajan wong diwasa uga seneng dadi kerdil. Overcooked 2 versi kaping pindho saka game masak kooperatif sing bakal teka musim panas iki, khusus tanggal 5 Agustus.

Knight kothong

Hollow Knight, salah sawijining game independen sing paling misuwur ing jaman saiki saiki kasedhiya kanggo Nintendo Switch liwat eShop. Ing kesempatan iki, Hollow Knight teka kanthi ekspansi: Dreams Hidden, The Grimm Troupe lan Lifeblood, nanging sing anyar sing diarani Gods & Glory bakal diluncurake kanthi cepet, ekspansi sing kita ngerti manawa bakal kalebu ing rega versi iki , sanajan mesthine bakal kelakon.

Pementasan, desain grafis sing digambar tangan, scan sing kebak jebakan, teka-teki, konfrontasi karo makhluk saka njaba ... minangka sawetara sebab kenapa game iki dadi referensi ing antarane para pangembang indie, kaya Limbo utawa Monument Valley nalika main platform seluler.

Pejuang bola naga z

Salah sawijining game paling diantisipasi dening penyayang Dragon BallBakal tekan sadurunge pungkasan taun (ora kabeh bisa dadi warta sing ala). Cuplikan kasebut ora ngidini kita ndeleng babagan gameplay sing bakal ditawakake game iki, nanging kabeh nuduhake manawa bakal dadi salah sawijining platform sing paling narik kawigaten pangguna.

Ekspansi kanggo Xenoblade Babad 2

Nintendo wis nampilake acara iki, sing pertama hebat Xenoblade Babad 2 ekspansi, TORNA - Negara Emas.

Lambang Api: Telung omah

Salah sijine game Nintendo Switch sing Ora Bakal Meh Meh Setahun: Lambang Geni: Telung Omah perusahaan kasebut nuduhake gameplay sing bisa dingerteni apa sing bakal ditemokake ing cithakan anyar Fire Emblem saga, saga sing kasedhiya ing piranti seluler liwat Fire Emblem: Heroes.

Daemon machina

Kaya umume pangembang, Nintendo uga nuduhake trailer kanggo game sing diarani Daemon Machina, sing bakal teka ing saindhenging taun 2019, game sing sethitik utawa rodo apa-apa Wis kasebut ing presentasi, mula kita kudu waspada banget.

Metroid 4

Ya, saiki isih durung ana ora ana video promo utawa gameplay judhul liyane sing paling diantisipasi para pangguna konsol iki, amarga miturut perusahaan durung siyap, mula kita bakal kepeksa ngenteni Nintendo Direct sabanjure kanggo ndeleng gambar pertama game iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.