Kacamata Virtual Reality Facebook, Oculus Rift, kasedhiya kanthi rega 449 euro

Peluncuran Oculus Rift lan HTC Vive minangka sinyal wiwitan kanggo kasunyatan virtual yen ngomong babagan piranti lengkap, dudu kaca tingal sing kudu dikembangake ing smartphone. Kaloro model kasebut meh padha menyang pasar kanthi praktis, nanging kanthi cepet, model HTC dadi favorit pangguna lan ora mung amarga regane, amarga 200 euro luwih akeh caracas tinimbang model Facebook. Ing pungkasan taun kepungkur, Penjualan Oculus ambruk kurang saka 100.000 unit, dene HTC Vives nggedhekake jumlah kasebut nyelehake ing sangisore 200.000 unit sing didol.

Nanging uga, alasan liyane kanggo tuku model HTC dudu kualitas jumlahe, nanging uga nawakake kemungkinan ngakses toko Oculus lan nikmati katalog sing amba, sing ora bisa ditindakake karo kacamata Facebook, ora bisa nikmati katalog Oculus. Ninggalake persyaratan perangkat keras piranti kasebut, Facebook katon kaya sales terus ing ngisor iki, tinimbang kira-kira lan wis diumumake nyuda rega Oculus, kasedhiya kanggo wektu winates kanggo 449 euro.

Kanthi rega kasebut, kita bisa nggunakake Oculus Rift lan kontrol Touch sing bisa digunakake karo lingkungan kita. Tawaran kasebut katon kasedhiya mung sajrone wulan Juli lan Agustus. Kita ora ngerti yen wulan September perusahaan rencana ngluncurake generasi kaping pindho lan pengin nyingkirake saham, utawa sanajan mung alasan kanggo nyengkuyung penjualan piranti kasunyatan virtual iki sing wis dadi model sing wis adol unit paling sithik wiwit diluncurake. Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka tawaran iki, sampeyan mung kudu mampir link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.