Headset VR Oculus sabanjure bakal regane $ 200

Facebook

Nalika ing 2014, Facebook ngrebut perusahaan Oculus, akeh pangguna sing milih proyek Kickstarter sing wis ditampilake, dheweke menehi rasa ora nyaman sawise ngumumake tuku Facebook. Rong taun sabanjure tandha-tandha ala ditindakake nalika Oculus Rift teka ing pasar lan menehi rasa ora enak ing cangkeme wong-wong sing kasengsem ing sektor anyar iki, wiwit HTC Vive, uga wis ngluncurake model sing luwih unggul tinimbang Facebook.

Kaloro model kasebut bisa digayuh sawetara wong, ora mung kanggo rega peralatan, nanging kanggo investasi sing uga kudu digawe ing tim sing bisa mindhah game kasebut. Nanging kayane taun ngarep wis rampung, amarga Facebook nggarap kacamata VR sing ora bakal nyambung menyang komputer utawa kudu nggunakake smartphone kaya Samsung Gear VR.

Sing paling apik, paling ora ing wiwitane regane, rega sing regane regane udakara $ 200, kaya sing dilaporake Bloomberg. Ing proyek anyar iki sing diarani Pasifik, Facebook bakal ngandelake Xiaomi kanggo nggawe, sanajan rega kasebut murah banget kanggo bisa nawakake fitur sing padha karo sing bisa ditemokake ing Oculus Rift utawa ing HTC Vive.

Miturut publikasi kasebut, kacamata kasunyatan virtual anyar iki ebakal dikelola karo chip Qualcomm, sing ora preduli kuat apa wae, aku ora yakin manawa bisa menehi kualitas sing padha karo komputer desktop saiki sing kurang kuat. Facebook pengin kabeh wong duwe akses menyang jinis piranti iki, nanging yen sing bakal diluncurake ing pasar yaiku model ekonomi kanthi fitur sing adil, mesthine kudu didedikake kanggo liya, amarga kita bisa nggunakake Gir VR saka Samsung sing uga nggabungake tutul.

Sawetara dina kepungkur, kita wis ngandhani babagan rega nyelehake Oculus Rift sing wis ditampa, Ninggalake produk pungkasan karo kontrol ing 449 euro, gerakan sing wis Aku bisa ngerteni generasi kaping loro Oculus Rift, nanging dudu model murah sing mesthine bisa dadi pungkasan kasunyatan virtual kanggo Facebook, saiki wis mlebu mantan kepala internasional Xiaomi, Hugo Barra, sing mesthi bakal akeh gegayutane. deleng karo perjanjian kanggo nggawe kacamata anyar kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.