Crash Bandicoot N´Sane Trilogy terus ngrusak rekor ing Eropa [ULANGAN]

Tanggal 30 Juni 2017, luwih saka sewulan kepungkur, awake dhewe ngluncurake telung game pertama salah sawijine sagas, sing yen ora penting, mesthine minangka Sony PlayStation sing paling karismatik. Minangka penyayang game video sing apik, kita kepeksa ndownload reissue hebat iki kanthi massal, sing luwih saka remaster kayane remake. Masyarakat wis menehi reaksi sing cukup, lan iku Crash Bandicoot N´Sane Trilogy wis dadi PlayStation 4 eksklusif kanthi jumlah minggu paling akeh ing posisi 1 penjualan ing Inggris.

Dadi, kita minangka sing pertama lan paling sukses sukses, ora ana sangsi nanging ... Apa Cril Bandicoot N´Sane Trilogy pancen migunani? Kita analisa kanthi rinci.

Bagean grafis Crash Bandicoot N´Sane Trilogy

Saka wayahe kaping pisanan, kita angel mbedakake yen pancen ngadhepi remastering utawa yen nggawe maneh, kita negesake bedane, sing pertama yaiku nyunting maneh game kanggo nambah tekstur, sing nomer loro yaiku rampung mbaleni game. Cetha manawa Crash Bandicoot wis dianyarake kanthi total, kinerja grafis kaya sing sampeyan ngarepake, lan ora bakal dikarepake apa-apa kanggo macem-macem sagas platform liyane ing PlayStation 4. Wangsulane ya, Crash Bandicoot ngasilake kinerja grafis, utamane ngelingi Anjing Nakal dirilis maneh ing taun 1996.

Salajengipun, pangowahan grafis kasebut cukup maju, tegese tegese kita bakal ngelingi detail grafik sing luwih kuat supaya bisa maju ing trilogi, lan jelas ana bedane antarane cicilan kaping telu lan sing kaping pisanan bisa ditemokake, tanpa banget nggegirisi, kita bakal nemoni pekerjaan sing apik banget ing prekara grafis lan bermanfaat, iku luwih saka facelift.

Iki dudu game kanggo kabeh pamirsa

Foto konsol sing diowahi

Iki ora digawe kanggo para pamirsa sing biasa karo kerumitan game video saiki ... apa maksudku iki? Crash Bandicoot duwe kesulitan tambahan sing meh ora ditemokake ing wong liya saiki, lan kita ora nuduhake kompleksitas ing level fungsi lan detail, nanging kasunyatane sanajan biasane pindhah karo Direction + Square utawa X, nanging kita bakal mati bola-bali, repetisi lan sinau terus-terusan minangka bagean saka game video iki.

Saliyane ngowahi ukuran karakter kasebut, sing rupane digawe kanthi bentuk lonjong, sing bakal nyebabake kita terus tiba yen tekan wates wates, sawijining prekara sing ora kedadeyan ing edisi asli Crash Bandicoot, yen ndhukung piksel ing platform sabanjure bakal cukup supaya kita tetep ngadeg. Iki tegese kanthi jelas jebule Crico Bandicoot iki malah luwih angel dibanding versi asli, yen ora cukup. Yen sampeyan gampang nesu utawa ora nate main game sekolah lawas, Crash Bandicoot bisa dadi tantangan nyata kanggo sampeyan.

Apa Crash Bandicoot N´Sane Trilogy iku regane?

Yen sampeyan seneng karo saga utawa sampeyan ngerti Crash Bandicoot wiwit cilik, iku game sing, kanthi njupuk rega sing ditawakake ing PlayStation Store, ora bakal ilang ing perpustakaan. Iki minangka game sing bakal nyedhiyakake ora mung main game nganti pirang-pirang jam, nanging Platinum sing angel banget, paling ora ing edhisi pisanan, ing endi kesulitan tetep lan bisa uga kanggo pemain sing paling veteran.

Nanging disaranake uga kanggo pangguna sing ora ngerti saga, iki bakal dadi pendekatan pertama karo Crash uga kontak langsung karo jinis game video sing kita tuwuh dadi pangguna wiwit awal taun sembilan puluhan. Iki minangka game sing paling disaranake, miturut watesan sing ana, lan Mesthi ora ilang saka perpustakaan saben gamer ing PlayStation 4.

Crash Bandicoot N´Sane Trilogi
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
30
  • 80%

  • Crash Bandicoot N´Sane Trilogi
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Entretenimiento
    Penerbit: 85%
  • Kesulitan
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Grafis
  • Nyenengake

Contra

  • Kesulitan
  • Pambuka

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.