KADRILJ kita nganalisa IKEA blind blind

Produk "cerdas" Wong-wong mau saiki saya akeh saiki lan ing omah kita, sing ngusulake nyedhiyakake omah saiki, wis ditemokake ing IKEA sekutu sing apik nalika nyakup produk sing gegandhengan kayata lampu bolam, speaker lan saiki uga blinds. Ya, kita ngerti manawa blinds otomatis wis suwe ing pasar nanging… apa ana sing nggawe gampang kaya IKEA?

Tinggal karo kita lan temokake apa sing kalebu model IKEA KADRILJ lan kenapa dipanggonke dadi wuta cerdas sing paling menarik ing pasar. Wuta sing bisa kita kontrol nganggo Google Home lan kanthi remot kontrol dhewe.

Kita ngerti manawa kasunyatane sing dakkandhani ing kene utawa sampeyan ndeleng kanthi langsung ora padha, pramila kita ngunggah video instalasi langsung menyang YouTube Lan uga bakal dicritakake babagan cara ngontrol lan ciri khas sing paling apik, mula aja nganti lali, amarga yen sampeyan wis tuku utawa ngrancang arep tuku, iki bakal dadi luwih gampang.

Desain: Minimal banget, IKEA banget

Cepet, KADRILJ iki nggugah wong liya saka julukan IKEA, tekstil abu-abu tembus lan plastik lan aluminium rampung ing warna alami. Nyatane, meh padha karo wong liya sing wis ana, ora mung babagan instalasi, nanging uga ukuran lan bentuk. Siji-sijine perkara sing beda yaiku kasunyatane, amarga ana sebab sing jelas, pucuke rada kenthel. Wis tutup ing pojok kiwa ndhuwur sing ngidini kita masang lan nyopot batere nalika kudu ngisi daya. Aku kaget amarga dheweke ora menehi kemampuan ngisi daya batere tanpa kudu ngisi daya.

  • Ukuran sing kasedhiya:
    • 140 x 195 cm
    • 120 x 195 cm
    • 100 x 195 cm
    • 60 x 195 cm
    • 80 x 195 cm

Apa sing ana ing jejere tutup iki yaiku rong tombol cilik sing meh ora bisa dideleng, lan bakal ngilangi luwih saka siji masalah, lan ngidini kita ngunggahake lan ngedhunake wong wuta tanpa mbutuhake remot, bisa sampeyan mbayangno kalah? Yen sampeyan njaluk sing anyar, sampeyan bisa ngunggah lan ndownload tanpa nggunakake aplikasi kasebut. Kain digawe saka poliester 83% lan nilon 17%, dene unsur liyane digawe saka plastik lan aluminium, desain minimalis, khas saka IKEA.

Prosedur instalasi

Pegunungan IKEA bisa sampeyan tresnani, utawa sampeyan sengit. Aku minangka salah sawijining wong langka sing seneng nindakake perkara kaya ngono. Kanggo nginstal, sampeyan mung butuh rong titik jangkar lan kait sing kalebu. Dheweke minangka pancing sing bisa dicopot nganggo sistem tombol, supaya gampang dilebokake. Yen wis ngukur sing cocog, kita mung kudu jangkar nganggo papat sekrup (loro kanggo saben pancing). Mesthine, elinga yen sekrup kasebut ora kalebu ing bungkus, amarga sawetara alesan sing aku ora ngerti. Y Sanajan buta ora abot banget, ora nate nimba nggunakake sekrup sing apik relatif kandel.

Pasang kait Kita mung kudu pencet tombol tembus sing ngidini supaya bisa diluncurake lan banjur diluncurake sanalika nyelehake wong wuta. Kita wis siyap kabeh kanthi praktis. Kita mung kudu mbukak tutup lan masang batere, sing biasane duwe muatan. Kanthi tutup ing njero kita bakal njupuk piranti koneksi lan dipasang, nalika emitor RF disambungake liwat USB menyang konektor pertama iki. Wis USB wanita sing bisa digunakake kanggo ngisi daya batere produk, utawa piranti liyane, iki minangka titik sing cocog karo adaptor jaringan.

Kepiye cara wuta KADRILJ

Kita duwe telung cara kanggo ngontrol wuta KADRILJ saka IKEA kanthi cepet lan gampang:

  • Liwat jembatan TRADFRI nganggo aplikasi sing cocog, Google Home
  • Liwat Kontrol jarak adoh klebu ing bungkus
  • Liwat rong tombol sing ana ing jejere tutup batere ing wuta

Aku wis ngelingake sampeyan, cara sing paling umum kanggo nggunakake wong wuta, ngluwihi otomatisasi sing digawe dening IKEA Smart Home, yaiku remot kontrol. Iki duwe dhukungan magnetik sing bisa kita jangkar ing tembok nganggo perekat 3M utawa nganggo loro sekrup. Kita uga bisa njupuk remot kontrol iki lan nggawa ing papan sing dikarepake. Cilik, dibangun kanthi apik lan bisa digunakake ing jarak sing adoh, Ora kudu cedhak banget karo wong wuta, aku dhewe seneng banget.

Pengalaman pangguna lan pendapat editor

Kita ngadhepi langkah sabanjure ing otomatisasi lan otomatisasi omah. Aku luwih dhisik nyaranake miwiti nganggo bolam, yen Philips kanthi kisaran Hue lan IKEA kanthi kisaran TRADFRI jelas dipanggonke dadi pimpinan. Nanging yen sampeyan nggoleki sing luwih akeh, sampeyan kudu nggawe tirai lan tirai kanthi otomatis. Kauntungan kaping pisanan yaiku gampang entuk, ing IKEA sampeyan wis kasedhiya. Kita pindhah menyang instalasi, lan IKEA kayane wis ngupayakake akeh, kurang saka 15 menit kita bisa nggunakake buta sing cerdas, lan iki bisa dihargai.

Pros

  • Desain minimalis lan gampang dipasang
  • Nduwe remot dhewe lan entheng
  • Ora entuk kekandelan utawa ukuran dibandhingake karo standar

Contra

  • Saiki mung kompatibel karo Google Home
  • Ora kalebu sekrup utawa colokan instalasi
  • Bisa uga luwih legap (ana model liyane yaiku)

Langkah sabanjure yaiku nduwe jembatan sambungan TRADFRI lan terus dilebokake kanthi cepet. Yen wis kasedhiya, Aku njamin, sampeyan ora bakal ngerti urip tanpa iku. Alat remot bisa nggegirisi kanthi apik lan dadi sekutu sing cocog banget nalika kita ora pengin "mbuwang" Google Home. Kita bakal bisa tuku KADRILJ iki saka IKEA kanthi rega sing regane antara 99 euro lan 129 euro udakara gumantung saka ukuran sing kita pilih, mula biayane luwih murah tinimbang merek liyane sing menehi blinds sing cerdas.

Kita nyoba wuta KADRILJ sing cerdas lan otomatis saka IKEA.
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
79,00 a 129,00
  • 80%

  • Kita nyoba wuta KADRILJ sing cerdas lan otomatis saka IKEA.
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 75%
  • Instalasi
    Penerbit: 90%
  • Gampang nggunakake
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Minangka titik negatif, aku pengin nyorot kasunyatan sing durung kompatibel karo Apple KomeKit, sing ora kaya kasus liyane kanggo produk pintar IKEA. Nanging, perusahaan Swedia wis njanjeni nganyari mbesuk sing bakal bisa digunakake liwat Google Home.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.