Tampilan teknis Kecantikan lan Beast diganjar ing ruangan kasebut

Disney urip ora mung ing gambar lan taman hiburan. Nyatane kosok baline, versi paling anyar saka Kaendahan lan Beast, sing nduweni pemeran luar biasa minangka Emma Watson minangka Bella, wis sukses ing box office lan kritikus. Lan iku adoh saka sing bisa kita bayangake, Disney wis nyelehake kabeh daging ing panggangan kanggo nawakake teknik efek khusus sing layak kanggo blockbuster. Pramila masarakat, lan utamane sangang puluhan puluhan taun, wis ngerti carane menehi tanggepan kanthi rame ing bioskop, kanthi cara iki Kaendahan lan Beast wis ngasilake tokoh sing luar biasa, mula bakal menehi hadiah kanggo penyebaran teknis, nampilake CGI ing ndhuwur blockbuster.

Kanthi cara iki, ing akhir minggu pertama dheweke bisa ngasilake luwih saka 155 yuta euro, ngilangi rekor kanggo perdana film sing dirilis ing wulan Maret (ora kondhang kanggo sukses iki), ngungkuli Batman vs superman udakara limang yuta euro. Premiere maneh Disney bali menyang puncak bioskop, ora mung ing animasi, nanging uga ing babagan perwakilan nyata lan CGI.

Lan kita sing wis seneng film kasebut, kita kaget banget karo efek khusus, ndhuwur film paling anyar saka Jurassic Park kanggo njupuk conto klasik. Kanthi cara iki, ulasan positif durung suwe, kanthi rata-rata 7,0 poin ing filmaffinity kanthi udakara 3.700 swara (sanajan kanthi senilai pantes 7,5 poin), wewatesan karo 7,3 poin para kritikus sing versi animasi saiki entuk udakara 108.000 swara.

Film iki minangka salinan karbon saka versi asline, nambah loro lagu anyar, lan peran Emma Watson cocog karo apa sing bisa kita ngarepake. Yen sampeyan durung nikmati film Disney paling anyar, saiki luwih becik milih film lan seneng bagean teknis sing angel dicocogake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)