Kauntungan saka Black Friday luwih dhisik kanggo Geekbuying

Xiaomi

Tanggal blanja paling edan wis cedhak, dina Jumuah Ireng dirayakake tanggal 24 November, nanging kenapa ngenteni suwene kita bisa mikir, kapan akeh toko online sing wis nawakake diskon spektakuler sing bisa diwiwiti kanggo cangkeme. Iki minangka kasus Geekbuying, toko produk informasi khusus ing teknologi lan kabeh jinis gadget kanggo penyayang elektronik konsumen wis miwiti penawaran.

Kita bakal menehi demo sithik babagan apa sejatine produk paling apik sing bisa ditemokake ing penawaran Geekbuying dina iki kanthi rega sing ora bisa dikalahake, amarga sing penting ora mung tuku, nanging kanggo nindakake kanthi apik lan pungkasane seneng karo asil, iku kunci nyata.

Acara kasebut dikenal minangka Deals Lampu kilat sadurunge dina Jumuah Ireng Minangka countdown kanggo sawetara dina sing isih ana, mung 9 sing bisa entuk produk teknologi lan elektronik paling apik kanthi rega paling apik. Wayahe njupuk dhaptar pesenan sampeyan lan delengen kanthi tliti.

Gambar 9 Kehormatan

Kita wiwiti karo Huawei Honor 9 sing regane mung 300 euro kanthi pengiriman kalebu ing penawaran flash hebat iki, tampilan saka 5,15 ″ ing resolusi FullHD diiringi RAM ora kurang saka 4GB, prosesor Kirin 960 sing misuwur wolung inti lan kamera 20 MP dobel.

Yen sampeyan luwih seneng laptop, el Xiaomi Mi Notebook Pro 15,6« kanthi maca bekas driji, prosesor Intel Core i5 generasi kaping XNUMX, 8GB RAM lan 256GB SSD ing warna abu-abu tetep ing 746 euro kalebu kabeh, tawaran sing bakal nggawe sampeyan mikir akeh.

No.1 F4 Gelang Fitness Cerdas 0.96 Inci OLED Tampilan IP68 Resistensi Darah Oksigen Darah Oksigen Jantung Monitor Kompatibel karo iOS Android - AbangKita terus bingo ing tali nelusuri fitness apik, cantik lan murah Saiki, kita duwe iki saka perusahaan No.1 sing luwih misuwur nalika nggawe produk jenis iki sing duwe layar siji inci digawe saka panel OLED, jelas duwe resistensi banyu IP68, uga sensor utama kaya meter oksigen getih, denyut jantung lan liya-liyane. Kompatibel karo terminal iOS lan Android kanthi rega paling murah € 18,87, sampeyan maca kanthi apik, tali F1 No.4 iku regane sithik lan bisa mbantu sampeyan ngeterake ing gym, Aja nganti lali.

[Saham HK] [Versi EU] Coolpad Cool S1 5.5 Inch 4G LTE Smartphone FHD Layar Snapdragon 821 6GB 64GB 16.0MP + 8.0MP Cam Android N 4070mAh Type-C - Ireng

Yen sampeyan uga nggolek terminal kanthi rega murah kanthi fitur sing apik, mula Coolpad Cool S7 ora luwih saka 5,5 inci kanthi resolusi Full HD. Terminal iki nduweni konektivitas 4G, nanging dudu aset sing gedhe, lan sanajan asalé saka pabrikan Tionghoa, Qualcomm Snapdragon 821 lan diiringi RAM 6 GB, tegese kewan galak. Kewan iki uga duwe memori panyimpenan 64 GB lan kamera 16 MP ing ngarep diiringi 8 MP liyane. Kaya ora cukup, teknologi kasebut wis nggunakake teknologi USB-C lan batere ora kurang saka 4.070 mAh, sing njamin kinerja lan otonomi ing bagean sing padha. Kabeh iki saka 248 euro ing situs web Geekbuying.

Luwih akeh penawaran ing Geebuying kanggo kabeh pangguna

Penjualan eksklusif Geekbuying ora mandheg yen sampeyan bisa ngirit nganti $ 300 kanggo sawetara produk, bakal kasedhiya nganti tanggal 25 November ngarep nalika Black Friday diwiwiti. Sawise diwiwiti, sampeyan bakal nemokake diskon 15% ing tablet lan PC, 20% kanggo kabeh jinis skuter, lan diskon nganti $ 300 ing Yi M1, cukup kamera sing menarik. Uga terus browsing tawaran, amarga sampeyan uga bakal nemokake robot sapu sing bakal migunani ing omah ngisor satus euro, uga sistem hiburan omah.

Tuku produk impor kayane bakal ngilangi rekor maneh, mula aja nganti lali karo janjian sampeyan, bakal kasedhiya, nanging ora suwe, amarga saham biasane biasane diwatesi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)