Kamera dual iPhone 8 Plus bakal duwe stabilisator optik dobel

Apple

Salah sawijining obyek wisata sing paling penting sing bisa ditemokake ing model iPhone anyar yaiku sing kena pengaruh model Plus, model sing menehi rong kamera sing ngidini kita njupuk foto sing apik kanthi mburine latar mburi, nggunakake sudhut amba lan lensa telephoto. Kayane ngono durung cukup alesan kanggo pangguna sing gelem nganyari terminal wis rampung lan kaya sing wis diwartakake sawetara dina kepungkur, ramalan penjualan kanggo wulan November lan Desember wis mudhun banget. Minangka salah sawijining asil dandan sing paling apik sing ditampa iPhone ing taun-taun pungkasan, Apple pengin nambah teknologi iki ing taun ngarep.

Saiki Apple mung nawakake stabilisator optik ing lensa kanthi sudhut sing amba, saengga angel njupuk gambar utawa video nalika nggedhekake. Kanggo nyoba ndandani ketidaknyamanan iki, Apple bisa nambah stabilisator optik liyane ing lensa telephoto, kaya sing dilaporake analis KGI Securities Ming-Chi Kuo. Saiki nalika nggunakake lensa telefoto, kita kudu duwe pulsa wesi yen ora pengin gambar kasebut kabur, sembrono utawa metu saka alun-alun, soko sing bakal ditanggulangi Apple taun ngarep.

Gosip liyane sing ana gandhengane karo model iPhone sabanjure njamin manawa perusahaan ing Cupertino bisa nyakup kamera dobel ing kabeh model sing diluncurake perusahaan ing pasar ing taun 2018, kamera sing bakal nggabungake stabilisator optik ing lensa loro, yen ramalan salah sawijining analis paling apik ing Apple, Ming-Chi Kuo, pungkasane dadi kasunyatan. Saiki, nalika isih ana luwih saka 10 wulan kanggo Apple nampilake iPhone anyar, sing bakal dadi ulang taun kaping sepuluh, akeh gosip sing ana ing sekitar piranti iki, desas-desus sing ora bisa dikonfirmasi nganti Apple nampilake iPhone anyar ing September Taun ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Chema ngandika

    Kajaba ngombe, sampeyan ora ngerti cara nerbitake samubarang sing sampeyan lakoni kanthi edan saka iPhone 8 supaya sampeyan ngerti dhisik sampeyan bakal bisa ndeleng kaping pindho. Saka kana S sing bisa uga sampeyan ora ngerti.

    1.    Kamar Ignatius ngandika

      Aku mesthi ora bosen nalika maca. Kajaba iku, yen sampeyan ngerti banget babagan iPhone lan proyek Apple mbesuk sing ana gandhengane karo piranti iki, sampeyan kudu ngerti sing paling mungkin yaiku iPhone 7s ora bakal diluncurake nanging iPhone 8. Ing kene kita ora nggawe warta, yen sampeyan isih ana. kanggo ngerteni luwih akeh sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake, supaya bisa menehi kritik sampeyan kudu dilaporake.
      IPhone 8 saya edan? Aku mikir sadurunge nyatakake, sampeyan kudu maca artikel kanthi apik.

    2.    Miguel Hernandez ngandika

      Kabeh pers lan analis khusus ing donya setuju yen ora bakal ana versi S.

      Akibate menehi informasi sadurunge menehi kritik.

bool (bener)