Kamera pengawasan video kanthi proteksi 360

360 kamera pengawasan video

Kamera pengawasan video kanthi proteksi 360 ngidini sampeyan ngontrol lan mriksa fasilitas sing luwih gedhe ing bangunan, misahake tampilan lan nggedhekake kanggo ndeteksi rincian menit, tanpa ilang kualitas gambar.

Apa sing diarani 360 kamera pengawasan video?

Kamera 360 derajat minangka piranti teknologi anyar sing nduweni kemampuan kanggo motret utawa ngrekam video nganggo lensa sudhut amba, sing njupuk lingkungan saka sisih ngarep lan mburi, uga kalebu sisih, langit-langit lan lantai ing sangisore visi sampeyan.

ing Kamera Alarm Prosegur Movistar digunakake minangka bagean saka sistem keamanan kanggo entuk sudut perlindungan sing luwih gedhe, sabenere amarga sing paling lengkap lan nggabungake joystick kontrol sing bisa dimanipulasi saka ponsel liwat aplikasi lan sambungan Wi-Fi.

Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa nggambarake kabeh kedadeyan ing omah, kantor utawa bisnis saka lokasi liya.

Kaluwihan saka jinis kamera iki

kamera pengawasan video

Kanthi duwe 360 ​​kamera pengawasan video sampeyan seneng kecemplung maksimal ing lingkungan, ndeleng foto utawa video saka perspektif piranti ing babagan dhuwure lan ganti dadi kekarepan sampeyan kanthi tliti njupuk saben pojok properti sampeyan, saliyane:

  • Sampeyan bakal bisa ngakses foto lan video langsung sing disimpen ing méga, digunakake yen ana bukti-bukti sing ana kriminal utawa nyerang.
  • Akeh-akehe duwe audio rong arah minangka bagean saka fungsi ngrungokake pidato, sing bisa dadi penting yen ana kahanan darurat. Fungsi iki uga ngidini sampeyan komunikasi karo anak, sedulur utawa pet sing wis tuwa, supaya bisa urip sehat.
  • Ana macem-macem model lan desains, sing ngidini ora mung bisa dipasang ing tembok, nanging uga bisa digunakake kanthi seluler, supaya bisa dilebokake ing lingkungan sing pengin diawasi.
  • Kanthi duwe Sudut 360º nawakake tampilan panorama lengkap, nyuda kabutuhan nggunakake akeh kamera liyane, kanggo menehi jangkauan lengkap kanggo lingkungan.
  • Dheweke dilengkapi teknologi LED inframerah supaya sampeyan bisa ngormati kabeh acara sing dijupuk, sanajan lampune mati.
  • Kontrol kabeh kegiatan properti tanpa ninggalake amben utawa ora ana ing papan kasebut; wiwit Movistar Prosegur Alarmas nawakake aplikasi seluler sing ana gandhengane karo kamera pengawasan video kanthi proteksi 360, sing bisa digunakake mung kanthi ngakses internet lan duwe Wi-Fi.
  • Privasi sampeyan bakal dijamin karo kamera teknologi canggih iki, amarga mung wong sing duwe wewenang sing bisa ngakses dheweke lan informasi lelungan ing formulir sing dienkripsi supaya ora ana blokade utawa serangan cyber.
  • Aplikasi sing digabung karo Movistar Prosegur Alarmas bakal dadi sekutu sing apik, amarga sampeyan bisa liwatsampeyan bakal nampa kabar sing nuduhake kegiyatan sing ora biasa; Sampeyan bisa ngakses rekaman sing direkam sajrone 30 dina pungkasan lan uga ndownload lan nuduhake.
  • Zoom kamera 360 derajat luar biasa, mula sampeyan bakal bisa ngerti kanthi rinci babagan pasuryan utawa aspek liyane sing narik kawigaten.

Keamanan kanthi rinci

Tanpa mangu-mangu, kamera pengawasan video kanthi proteksi 360 piranti paling anyar sing bakal ditemokake dina iki kanggo nglengkapi sistem alarm sampeyan; Kanthi kasebut, sampeyan bisa tur virtual ing lingkungan, kanthi nyelehake ing dhuwur sing cocog lan ing posisi sing ngidini njupuk sudhut paling akeh.

instalasi kamera

Sesanti sing digayuh kamera nawakake pengalaman sing padha kaya sampeyan ngunjungi peternakan, saliyane kamungkinan kanggo nggedhekake kanggo motret utawa ngrekam video, yen prelu.

Akeh pangguna sing mutusake nggunakake jinis kamera seluler iki minangka bagean saka sistem alarm; sabenere amarga saka fleksibilitas, kualitas gambar lan kemungkinan interkomunikasi.

Iki minangka pilihan sing paling apik, amarga lensa aperture 72º lan rotasi 2º, bisa dipindhah kabeh menyang njupuk rincian menit ing papan sing amba, nggedhekake gambar supaya bisa rinci babagan aspek apa wae sing dianggep curiga lan menehi tandha marang panguwasa sing kompeten kanthi tepat wektu.

Yen sampeyan pengin urip kanthi tenang lan nglindhungi keamanan sedulur utawa karyawan, uga supaya properti sampeyan ora dilanggar dening para penjahat, ing Movistar Prosegur Alarmas sampeyan bakal nemokake kit sing nyukupi kabutuhan lan anggaran sampeyan.

Disaranake sampeyan duwe paling ora siji kamera seluler kasebut, Supaya sampeyan duwe kontrol keamanan sampeyan, sampeyan ana ing properti utawa njaba.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.