Kapersky dadi sorotan Uni Eropa

Piranti lunak keamanan Kapersky ora seneng-seneng lan Parlemen Eropa pengin nyopot saka instansi pamrentah amarga, miturut laporan kasebut, iki minangka produk "jahat". Wis sewulan suwene warta babagan ngilangi dheweke teka ing Walanda lan saiki dheweke pengin ngilangi dheweke saka tim liyane kanthi gerakan.

Perusahaan Rusia sing nduwe piranti lunak keamanan dadi sorotan sawise serangan sing diduga teka saka Rusia. Ora bisa diarani Kapersky minangka piranti lunak sing mestine kanggo nyegah serangan lan virus saka komputer, nanging kayane ora bakal nindakake tugas kanthi bener.

Ora mung siji-sijine papan Kapersky sing dadi perhatian

Umume piranti lunak sing mesthine kanggo nglindhungi komputer saka serangan eksternal tetep dikendhaleni, nanging Kasus Kapersky minangka salah sawijining kasus sing rada adoh, utamane amarga asale. Negara-negara kayata Amerika Serikat, Walanda lan saiki sing dadi anggota Uni Eropa (kanggo entuk keputusan pungkasan) gelem ngilangi piranti lunak iki.

Iki minangka masalah sensitif amarga keamanan komputer pamrentah ora bisa kena serangan, nyatane saiki dheweke terus serangan lan mula kudu dilindhungi tenan. Ing kasus apa wae, iki gerakan lan kudu diaktifake, nanging saka mburine katon pungkasane bakal ditinggalake tim kasebut ing sawetara dina sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)